A baba születése után mennyire távolodnak el a párok? Nincs idő egymásra?
Mi egyáltalán nem távolodtunk el, ugyanaz a szenvedélyes szerelem van köztünk, mint a kapcsolatunk legelején.
Szeretem a lányom, de a férjem ugyanolyan fontos számomra.
Megváltozik az élet az igaz és bizony előfordult nekünk is, hogy a szexet is abba kellett hagyni, mert felsírt a lányunk. Ez nem túl kellemes :)))
Ha gyerek előtt problémamentes, boldog párkapcsolatban éltek, akkor utána sem lesz gond, viszont a gyengébb kapcsolatot szétzilálhatja a gyerek, hiszen valóban nem kis feszültséggel jár a gyerekvállalás.
Együtt szülőnek lenni viszont nagy kaland és még jobban összekovácsolt minket.
Idő mindig annyi van amennyit teremtesz magadnak.
Mi 3 gyerek után sem távolodtunk el egymástól. Csak akkor távolodnak el, ha az anya a nap 24 órájában csak a gyerekkel törődik. A csecsemőt is lehet két szopi közt magára hagyni, este pedig lehet beszélgetni a férjünkkel. Időnként már a 2-3 hónapos babát is rálehet hagyni 1-2 órára a mamákra, és elmenni együtt valahová.
Csak akkor nincs idő egymásra, ha nem is akarnak rá időt áldozni.
ez csak rajtatok múlik.
természetesen jóval kevesebb idő van arra, hogy kettesben legyetek, de ha szeretitek egymást és szeretnétek babát akkor nem fogtok eltávolodni.
első 2-3 hónap húzós, mert olyan fáradt az ember lánya a 2-3 óránkénti keléstől, hogy sokszor semmihez semmi kedve.
de aztán szépen kialakul egy napirend, gyerkőc időben ágybakerül este és tiétek az este többi része :)
mi pl. miután lefektetjük a gyereket, kiülünk a kertbe beszélgetni, férjem néha sörözik is, így van, hogy 2-3 órán keresztül kint ücsörgünk :)
vagy együtt megnézünk egy filmet, összebújunk...
na meg enyém most 4 éves, egész nyáron minden szombaton nagyszülőknél volt, ott is aludt, így még csavarogni is el tudtunk menni :)
ami nagyon nehéz az a munka, összeegyeztetni, hogy mindig legyen valaki a gyerekkel ovi után, így van, hogy egyikünk késő estig dolgozik, de legalább akkor több mindenről lehet beszélgetni :D
Kedves második válaszoló!
Sajnos nem igaz amit írsz.
Nem csak akkor távolodnak el egymástól,ha anyuka 24/24 órát a babával foglalkozik.
Sajnálatos példám a következő:
Nagyon jó kapcsolatunk volt, nagyon nagy volt köztünk a szerelem, sok mindenen átmentünk, támaszai, társai is voltunk egymásnak. Együtt élés is tökéletesen működött, pénzügyi dolgok, minden.
Megszületett a gyermekünk.
Apuka azóta reggel elmegy dolgozni, hazajön, itthon egy másik fajta munkát végez lefekvésig.
Én alig várom, hogy hazaérjen, meleg étel, sütemény várja őt, van mikor még sört is veszek neki, ha elmegyünk vásárolni, Rá is mindig gondolok. Szexi fehérneműket vásároltam, baba elaludt, felvettem neki a rucikat.
A súlyom kevesebb, mint terhesség előtt, ilyen probléma nincs.
Rendszeresen sminkelem magam, mindig tiszta, ápolt vagyok.
Ennek ellenére, kb heti egyszer vagy akár kéthetente egyszer vagyunk csak együtt (szexuálisan ). Nem beszélgetünk, mert nem akar, ha kérdezem lerendezi tőmondatokban. Gyerekkel csak néha, ha úgy van hangulata akkor foglalkozik. Ha vendégek vannak nálunk, vagy ha családnál vagyunk, mintaapa és társ,de itthon borzalmas. Sokat sírtam, próbáltam vele megbeszélni.
Egy éves a gyermekünk.
Még küzdünk.
Szeretem.
De nem tudom meddig bírom ezt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!