Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ciki, hogy anyaként gőzöm...

Az ciki, hogy anyaként gőzöm sincs, hogy mit mikor csinálok?

Figyelt kérdés
Sokszor van olyan kérdés, hogy milyen gyakran mosol, cseréled le ezt-azt vagy takarítod a fürdőt stb. Én nem tudom megmondani... Akkor csinálom amikor úgy érzem, hogy kell. Ez baj lenne?
2013. aug. 31. 07:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Feltéve ha nem akkor veszed észre, hogy mosni kell amikor már nincs mit felvennetek.
2013. aug. 31. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Addig nem baj, amig nagyjából mindennel megleszel, amikorra kell.

Sokaknak azért van rendszere, mert különben nem tudják beosztani az idejüket, és mire észbekapnak, nincs tiszta ruha, a lakás ragad a kosztól, stb.

2013. aug. 31. 07:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A 2. hozzászólóval értek egyet. :-) Én azt se tudnám, hol a fejem, ha nem lenne egy bizonyos rendszerünk. Pl csak délelőtt főzök, mosok, takarítok, vásárolok... délután már nem,mert az zsúfolt, gyerekekért ovi, suliba menni, fürdetni, vacsi, lefekvés előtt rendet rakni... nekünk ez jött be.
2013. aug. 31. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!