Mi a véleményetek az Irina névről?
Figyelt kérdés
kedves válaszolók, a véleményeteket szeretném kérni az Irina névvel kapcsolatban. Mit gondoltok róla? :) tetszik vagy nem?
Külföldön Áriná-nak ejtik ami nekem szintén nagyon tetszik:)
5hós km.
2013. aug. 29. 21:36
11/18 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyi embernek tetszik ez a név :) Szerintem hamarosan divatnév lesz Magyarországban is mint Bulgáriában :)
2013. szept. 1. 19:39
12/18 anonim válasza:
Csak hangzásra tetszik, de nem adnék kifejezetten más kultúrához köthető nevet (pl. szláv, héber, arab, angolszász... stb.), ha a családunknak nincs onnan származása vagy nem külföldön élünk. Szóval nekem Irén :)
13/18 nittababy válasza:
Nekem nem tetszik de ízlések és pofonok!!
15/18 anonim válasza:
Nagyon szeretem az orosz irodalmat, Csehov Három nővér című drámájában találkoztam ezzel a névvel, nekem is nagyon tetszik. De én sem adnék kultúrkörhöz kapcsolódó neveket, hacsak nincs valamiféle egyéni kötődésem (pl. leendő férjem szláv..stb).
16/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, olyan mint az Irén. Sokan Irénezik, Irénkézik majd.
Akkor sokkal inkább Iringó - ennek legalább magyaros a hangzása, hisz magyar név.
18/18 anonim válasza:
pont ez lesz a lanyunk neve
imadom, rajongok az orosz kulturaert, ebbol kifolyolag az orosz noi nevekert is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!