Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem olyan lánynevek...

Tudnátok nekem olyan lányneveket mondani, amelyek számotokra "fennkölten", igazán nőiesen hangzanak?

Figyelt kérdés
Nem a mai divatnevekre gondolok itt, de a nagyon magyaros, hagyományos nevek sem tetszenek Nem túl gyakori, egyszerű neveket keresek. Gondolok itt például a Noémire, Evelinre, vagy Adriennre.
2013. aug. 29. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A Veronika,Viktória nagyon szép nőies név.Habár egyik kislányomat sem így hívják.Ennek ellenére szerintem ez a kettő a leg nőiesebb.
2013. aug. 29. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Johanna, Emília, Annabella

Nekünk ezek a kedvenceink

2013. aug. 30. 06:58
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

Számomra fennkölten és nőiesen hangzik az Ágota, Anita név és még az Abigél is!! és Eliza!

gratula a babához.

Én a Noémi nevet nem szeretem... sosem tetszett, főleg pl a Noncsi becézése, és az Adrienn sem túlzottan, viszont az Evelin, és a Leona nagyon szépek!!

2013. aug. 30. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Lepontoztak, mert tetszik az Adrienn (és mert én is az vagyok, és büszke vagyok rá)? Számomra ez a legszebb név. Másnak ez-másnak az. Miért kell ezért lepontozni? Mert válaszoltam a kérdezőnek? Vagy mert neked kedves lepontozó konkrétan nem tetszik az Adrienn név? Nekem sem tetszenek a mások által felsoroltak, mégsem pontozom le őket.
2013. aug. 30. 13:23
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le kedves Adrienn, sőt kaptad a zöld kezecskét. Szerintem felesleges háborognod a pontozás miatt, mert nem ér egyébként sem semmit.
2013. aug. 30. 21:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Számomra ezek a nőies nevek: (párat már írtak előttem)

Emília, Júlia, Magdaléna, Róza.

Sajnos a férjem az összeset megvétózta.

2013. szept. 2. 10:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Az en favoritom a Dorothy!

Az altalad felsorolt nevek az en korosztalyomban elegge tucat neveknek szamitanak. Igy nekem nem tetszenek. :S

Minden ismerosom, osztalytarsam Adrienn, Noemi, Evelin, Reka, Andrea, Nikolett(a), Alexandra ezek a nevek csak osztalyon belul is min 2x megfordultak. Evfolyamon meg... szamtalanszor. Nalam ezek csak ezert kizartak.

21N

2013. szept. 3. 16:40
 18/18 anonim válasza:
Renáta, Xénia
2013. szept. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!