Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek? A párom anyja és...

Szerintetek? A párom anyja és apja édestestvérek. A páromnak nincsen semmilyen betegsége, teljesen egészséges, semmi károsodása nem lett belőle. Felmerült a gyermekvállalás kérdése kettőnk közt.

Figyelt kérdés
A kérdésem hogy:nincsen esélye ugye, hogy az én gyermekemnek lesz valami baja emiatt?
2013. aug. 27. 21:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
1es: félre értés ne essék, nem kötöttek házasságot. Csak az anyja megcsalta a férjét akkoriban, a testvérével.
2013. aug. 27. 21:28
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha ez a kérdés igaz, akkor nem hiszem, hogy jól esik a kérdezőnek ez a fújogás. Nem tejet róla, hogy a párja szülei így cselekedtek. Lesz még nekik ebből elég problémájuk, nem hiszem, hogy fujjongnunk kellene. Ő is biztosan tisztában van vele, hogy ez nem egy általános probléma, azzal, hogy szíjuk nem lesz előrébb, és nem si tehet az egészről.
2013. aug. 27. 21:32
 13/24 A kérdező kommentje:
utolsó: köszönöm! A fujogást én sem értem, hisz nem én döntöttem el hogy így legyen, de nem kezdek el felháborodni. Hiszen ők is emberek, első vélemény, persze...
2013. aug. 27. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
64%

Tudom, hogy érzéketlen dolog ilyet írni, pláne, hogy nem vagyok benne a helyzetben, de én a férfi helyében nem szaporodnék tovább, hiszen nagyon nagy valószínűséggel hibás géneket hordoz magában.

Spermadonorral, vagy örökbefogadással viszont van esély teljesen egészséges gyerekre.

2013. aug. 27. 21:38
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mamám első gyereke, az unokatestvérétől született, ők kényszer házasságban éltek, a szülők adták őket össze, a vagyon miatt,szóval volt ilyen! Semmi baj nincs az első gyerekével, unokákkal, dédunokákkal, de ez lehet majd a későbbi leszármazottakra lesz kihatással ezt előre nem lehet tudni!

Viszont a kérdező esetében ez sokkal közelebbi rokonság, így nagyon is lehet baj, de gondolom ezt ki lehet vizsgálni, a gyerekvállalás előtt! De amúgy sajnálom a férjedet, hogy még csak most tudta meg a dolgot, és, hogy ilyen manapság is megtörténik! :(

2013. aug. 27. 21:40
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Tévedés ne essék, nem a kérdezőre fújogtunk, hanem arra aki a saját testvérének( testvérével) csinál gyereket!
2013. aug. 27. 21:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez durva, sok cifra dolgot olvastam már itt, de ez üt. Sajnálom én is, hogy ilyen helyzetbe kerültetek, de sajnos tényleg lehetnek gondok. Szörnyű ez, hisz ti nem tehettek semmiről, mégis ti isszátok meg a levét. Nagyon ajánlom én is, hogy forduljatok az orvostudományhoz, én minden követ megmozgatnék....még alap járaton is sajnos megtörténhet a baj terhesség idején, így meg dupla rizikó.... :-(
2013. aug. 27. 22:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehet. Sok minden öröklődik át a második generációra, ami az elsőre nem. Genetikushoz kellene menni.
2013. aug. 28. 07:21
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az jutott eszembe, hogy a régi korokban az volt a szokás,főleg a nemesi családokban, hogy vérrokonnal kötöttek házasságot, akár édestestvérrel is. Igaz, abban az időben születtek defektes emberek, de több volt az egészséges. Manapság meg szinte mindent ki lehet szúrni vizsgálatokkal, ultrahanggal. Szóval, engem az a dolog nem akadályozna meg abban, hogy gyereket vállaljak azzal, akit szeretek. Egy lelkiismeretes genetikusra és egy jó nőgyógyászra van szükségetek.
2013. aug. 28. 09:34
 20/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2013. aug. 30. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!