Nektek mikortól hatott a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Már másodjára maradt ki a vérzésem,voltam orvosnál,ahol megállapították hogy van egy 43 mm-es petefészekcisztám,de arra nem adtak semmit,sőt a doki nem is igen foglalkozott vele.Kaptam viszont Norcolutot,hogy beindítsa a vérzést.10 napig napi kettőt kell szednem,már ötödik napja szedem,de eddig semmit nem használt.Vérzés sehol,csak néha-néha apróbb görcsök.Már szerintem a gyógyszernek valamennyire hatni kellet volna nem?2013. aug. 26. 21:00
1/2 anonim válasza:
Nekem azután jött meg, hogy abbahagytam a szedést, rá kb 3-5 napra, de ha jól emlékszem a doki is úgy mondta, hogy beszedem, és a kövi 2 hétben kell megjönnie. Gondolom visszarendelt menses után a dokid, hogy megnézze felszívódott-e a cisztád... ha nem, akkor is menses után menj vissza és kérdezz rá.
2/2 A kérdező kommentje:
Nahát ez a doki nem rendelt vissza,nem is fogok hozzá menni legközelebb,csak olyan sokára kaptam volna időpontot az én dokimhoz,hogy nem volt türelmem megvárni,meg idegesített az eredmény is,így bementem ehhez a dokihoz,de nem ért semmit.A cisztáról sem mondott semmit,csak itt olvasgattam,hogy elvileg vissza kellett volna hívnia később.
2013. aug. 27. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!