Szerintetek milyen törvény van arra hogy kiszolgálhatnak-e engem a dohányboltban mint várandós nőt?
teljesen jogosnak tartom, hogy nem mehetnek be!
Igaz, segíteni nem fog a gyerekeknek abban, hogy ne szokjanak rá! majd lopják a szülőktől vagy a többi fiatal felnőttet küldik be vagy kérik meg...
Én részemről senkinek nem veszek cigit, se piát... Oldja meg mindenki ahogy akarja vagy szokjon le...
Kiszolgálnak várandós kismamát dohányboltban.
Én nemrég vettem anyósomnak cigit, és simán kiszolgáltak.
Szia!
Nincs rá törvény. De egyik ismerősöm mondta, ő trafikos, hogy ők úgy oldják meg, ha valaki kisgyerekkel van, hogy megáll az ajtóban, és a pénztáros odaviszi neki, amit kér. Pl ez jó ötlet...de hogy terhesen nem szolgálnak ki? Ilyen nincs.
Off: Valójában olyan törvény sincs ami tiltaná a 18 éven aluli dohányzását, csak azt hogy megvegye, ez a nevetséges szerintem.
Egyébként kiszolgálnak szerintem terhesen is.
Ha lenne ilyen törvény, akkor elég nagy baromság lenne. Bár ebben az országban már semmin nem kell csodálkozni :)
Teljesen lehetetlen lenne a betartása. Pl. egy harmadik hónapban lévő kismamán elég nehéz kiszúrni, hogy terhes. Sőt, van, akinél még a 9. hónapban sem egyértelmű, főleg ha mondjuk nagykabátban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!