Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan lány akit szoktak...

Van olyan lány akit szoktak fakanállal vagy szíjjal büntetni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem anyum régen szokott. Sőt egyszer a csuklója is eltört rajtam. Miért kérded?
2013. aug. 21. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem gyerekkoromban néha fakanállal.
2013. aug. 21. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Én anya vagyok, sem én nem kaptam így soha, sem a két gyermekemet nem bántanám soha. Ez a nevelés csődje, már ha egyáltalán nevelésnek lehet ezt nevezni.

Azért arra kíváncsi lennék, az ilyen szülő kikezdene - e szíjjal egy nála erősebbel is?

2013. aug. 21. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem 30-40-x évvel ezelőtt nem így álltak a dologhoz, hogy az ilyen szülő csőd, stb. Nem? Legalábbis a velem egykorúak között elég sok gyerek kapott a seggére.

Meg az, h pl fakanállal (mert épp főz az anya) rácsap egyet a gyerek seggére, az nem ugyanaz, mh a 90 kg-s apa nekiesik vele a gyereknek.

Aki soha nem emel kezet a gyerekére, de lelkileg bántja, az is lehet durva, sőt, durvább is, mint 1-2 pofon vagy seggreverés.

Persze én sem támogatom a verést. Nem is fogom a gyerekemet verni.

2013. aug. 21. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Más egy hirtelen odacsapás a fakanállal, és más, ha fakanállal, vagy szíjjal bünteted. Egyébként miért kellene lelkileg terrorizálni egy gyermeket, mint a verés alternatívája? Ha az ember embernek tekinti a gyermekét és rendelkezik némi intelligenciával, megy a nevelés ezek nélkül is.
2013. aug. 22. 06:39
 6/7 anonim ***** válasza:
csak pálcával néha,de megérdemeltem.
2013. aug. 22. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
35%

Látom, jól le lettem pontozva, mert nem vagyok a verés híve.

Van két jólnevelt gyerekem, akik ugyan kaptak néha a fenekükre kézzel egyet, de semmi több. Mellesleg gyerekekkel foglalkozom, ez a szakmám, és pontosan tudom, hogy nem kell fakanállal, furkósbottal, vagy szíjjal verni őket, mert attól nem lesznek jobbak. De ha a többség szerint ez a normális, akkor hajrá!

2013. aug. 23. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!