Anyukák! Mit dolgoztok? Jó a fizetésetek?
Én most itthon vagyok a 7 hósommal.
Egyébként Pécsen, személyes ügyfélszolgálaton.
Fizum...hát, mihez képest jó-e. Ha egy 50-essel több lenne, azt mondanám, hogy OK, ebből lehet valamit kezdeni.
Most Anya vagyok,ez a munkám.,az első gyed-emhez képest igen,jól kapok :-)
Előtte minimál bérért (akkoriban még kajajeggyel (ami 2-3000 ft volt!) sem kaptunk kézbe 70-et,nélküle is csak 62-t átlag) güriztem egy gyárban. "Akkoriban" (6 éve)jónak számított,a fizetni valónk sem volt ennyi,mint most.
Bp-en dolgozom, területi képviselő vagyok.
150e a fix nettóm + bónusz (havi 10-40e Ft) + évi 400e cafeteria.
A céges autót használhatom majdnem korlátlanul, ill. a telefont is.
És ami a legjobb, hogy a munkaidőm rugalmas, vagyis nagyjából magamnak osztom be a heti 40 órát és így én tudom hozni-vinni a gyerekeket oviba, vagyis a nagyot most már majd suliba :)
Budapestiek vagyunk.
Pénzügyi szektorban vagyok pénzügyi elemző.
Elégedett vagyok a fizetésemmel, az átlagnál jóval több, van cafeteria és egyéb juttatások is.
A napi kiadások mellett tudok félretenni is hosszabb távra is és bármikor egyedül is képes vagyok eltartani magamat és a gyermekemet is, nem vagyok kiszolgáltatott- nekem ez megnyugtató.
A férjem is jól keres- ő külföldön dolgozik.
Nem a mi keresetünket tartom túlzottnak, hanem az szomorít el, hogy az ismerettségi körömben is vannak kereskedelemben, egészségügyben és vendéglátásban becsületesen dolgozó, szakmájukat szerető, lelkiismeretes barátaink minimálbér körüli összegre bejelentve- ezt nem tartom tisztességesnek, az ő munkájuk is nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!