Rita, Zita vagy Anna? Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Melyik a szebb?2013. aug. 19. 22:36
11/19 anonim válasza:
Anna, de a másik kettő is tetszik...
13/19 anonim válasza:
Anna szep. A masik ket nevet nem szeretem.
14/19 anonim válasza:
Nekem pont az tetszik a Ritában/Zitában, hogy nem kell becézni, kellően rövid nevek. Persze az Anna is ilyen, de azt önkéntelenül becézi az ember – de minek?
15/19 anonim válasza:
Anna. Bár nekem egyik sem tetszik igazán, de nem is az én lányom.
17/19 anonim válasza:
Az Anna név a mi környékünkön annyira gyakori, hogy emiatt számomra elvesztette varázsát.
Zita tetszik a másik kettő közül.
18/19 anonim válasza:
A mi pocakbabánk zita lesz, úgyhogy egyértelműen arra szavazok.
Nekem nagyon tetszett az Anna is, a keresztségben az Anna nevet fogja kapni a kislányunk, de az irataiban nem elsz benne.
Rita is szuper név, de a vezetékneve r-re végződik és így nem lett volna jó választás.
Szerintem mindhárom név szuper.
19/19 anonim válasza:
Rita.
Rita vagyok én is, nem igazán szeretem.
Zita nagyon csúnya név, mindig egy öregasszony jut eszembe.
Anna megint csak nem szép név szerintem.
Egyiknek sincs olyan sok becézése.
Én mondjuk személy szerint egyiket sem választanám. Egyik rosszabb mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!