Kemény csőrös vagy szívószál szerű itatópohár létezik csepegésmentesben?
Sziasztok!
Kisfiam most puha csőrősből iszik, teljesen rendben van, imádja, csak szokott a szívórészével játszani és ahogy nyomkodja folyik belőle. Vagy ledobja és akkor megnyomódik aztán akkor is folyik.
Ezért gondoltam kemény csőrősre, akkor nem nyomódna.Néztem az ikeásat, de az szerintem nem csöpögésmentes.
Jelenleg Dm sajátmárkást használunk, ami amúgy Nuby, aminek nincs semmi bigyója belül, ezt nehéz leírni, de csak csőre van nincs mindenféle extra műanyag alkatrész, így talán ezt a fajtát könnyebb tisztítani. Szóval van ilyesmi kemény csőrősbe is?
A másik a szívószál szerű, mert a kubus üvegből is szeret inni pár napja, ezért gondoltam arra, ha az is van mindenféle extra tartozék nélkül, ami csak a mosogatást, tisztántartást nehezíti meg, akkor vennék egy olyat is.
Vélemény? Tapasztalat?
köszönöm.
kisfiam 14 hónapos.
próbáltam már pohárból is itatni, de az még várat magára :)
Megnézem majt azt a tommee fajtát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!