Más is érezte úgy, hogy a babája fejlődése versenyben van egyik ismerőse babájáéval?
Így voltam én is.
Megszakítottam vele a kapcsolatot és azóta sokkal jobban érzem magam
ezt én is érzem. a férjem unokabátyja csinálja ezt, pedig 2 hónap van a gyerekek között. egy 4 és egy 6 hós közt pedig igen sok a 2 hó. de mindig meg kell hallgatnom, h. Alízka már ilyenkor átfordult, a lábával is játszott, no meg ugye ő már kúszik, mászik, ül... (azt persze elfelejtik hozzá tenni, h. hordták tornára, h. mindent korábban csináljon )
próbálok nem beverni nekik :)
Nekem is van egy ilyen kedves anyuka ismerősöm!! Barátnőmnek nem nevezném csak régebben voltunk jóban! A két lány közt két hónap van,az én lányom az idősebb (1,5) éves!
Állandóan rivalizál! Én lányom mindent sokkal előbb csinált az övénél,akkor az volt a baja! Ha 15.000-ért vettünkegy cipőt és megtudta akkor az volt a baja,mert ő kapja a ruhákat és mivel nekünk nincs ilyen ismerősůnk mindent mi veszünk neki!
De engem nem izgatott a dolog soha,szerintem ezt maga miatt csinálja,mindig féltékeny volt rám,a kislányom születése után még féltékenyebb lett!! Unalmas már egy kicsit!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!