Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt még anyuka rajtam...

Van itt még anyuka rajtam kívül aki nem szereti a Brendon bababoltot?

Figyelt kérdés
Bunkó eladók, drága termékek, mindig az a méret nincs amekkora épp a fiam, ha visszaviszek valamit nem tetszik nekik sorolhatnám...

2013. aug. 14. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%

Kedves utolsó!

Nyílván nem MINDEN OLCSÓBB. DE szerintem nem is ezt írtam.

Pl.: Kiságy

Babakocsi

szekrény

19.000ft-ért egy szép kiságyat vettem, míg a brendomba a legrondább is ilyen árban van!

Szerinted a chicco fertőtlenítőt rendelem?:D Rossmann auchan is 1200 ft-os áron adja. Illetve az auchan az tuti.

Cumisüveget sem rendelem, hanem személyesen veszem meg:)))

2013. aug. 14. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Még annyi!

Természetesen az 5000ft-os utalványt felhasználom, és biztosan ki is egészítem! Főleg, ahogy magamat ismerem:D

2013. aug. 14. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit veszel, nem is érdekel. Amiket felsoroltam csak példák voltak. Nem találtam még olyan terméket, ami a Brendonban drágább, mint az általad ajánlott oldalon. Összehasonlítani nyilván csak egyforma termékek árát lehet és érdemes. Egyébként a legolcsóbb kiságy a Brendonban 9.690 Ft.
2013. aug. 14. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Mint azt is írtam, hogy árban és kinézetben ezerszer szebbeket lehet kapni az általam bemutatott oldalon, olcsóbban.

Én nagyon szép rózsaszín fehér kiságyat vettem 19.000ft-ért. a brendonban kb. mint a priccs olyat lehet kapni ennyiért.

De nekem aztán teljesen mindegy ki hova jár vásárolni.

Én feldobtam egy oldalt, amiben én rengeteget spóroltam.

Néztük az árakat, és ott volta legjobb áron ami még szép is volt.

2013. aug. 14. 21:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Na, megnéztem Brendonban is lehet kapni azt az ágyat csak nem rózsaszínben! 4000ft-al drágább:-) Erről írtam..
2013. aug. 14. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Én speciel ki nem állhatom. Csak akkor megyek, ha valami nagyon jó áron van, mert elég közel van hozzánk. Tényleg bunkó, flegma eladók, horror árak. Arra jó volt, hogy körülnézzek, ötleteket gyűjtsek. Nagyon sokat problémáznak a cserénél. Egyszer rendeltem egy babakocsit, mert pont az a szín nem volt és nem akartam a kiállítottat megvenni, amit mindenki nyúzott. Megjegyzem, kizárólagos forgalmazó volt, tehát máshol nem kaptam. A beígért határidő 5 nap volt, 2 hónap múlva meg is kaptam. Van néhány termék, ami olcsóbb, mint máshol, ezeket néha ott veszem, de nagyon gyors vagyok.
2013. aug. 14. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Én szeretem a Brendont. Vannak drága és olcsó dolgok is. Pontgyüjtés is van, netről is lehet tőlük rendelni. Az eladók segítenek. Jó akcióik vannak, szóval lehet ott is olcsón vásárolni, csak figyelni kell.
2013. aug. 14. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Szinte minden bababoltban lehet netről rendelni és mindenhol vannak akciók. A különbség általában az, hogy hogy máshol tényleg olcsóbb, ami akciós.:)
2013. aug. 14. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!