Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők ti milyen sminket...

Szülők ti milyen sminket engednétek meg a 13 éves lányotoknak? Mit használhatna?

Figyelt kérdés
Ha semmit nem akkor indokoljátok meg hogy miért .
2013. aug. 8. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Semmit.13 évesen még nagyon fiatal hozzá.
2013. aug. 8. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Azért kíváncsi lennék, hogy akik ilyen szigorúan tiltják a sminket, azok vajon mikor voltak 13 évesek? Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és gondoljátok át, hogy ti nem akartatok-e nagylánynak tűnni? Biztos vagyok, hogy igen. Csak vissza kéne gondolni... :)
2013. aug. 8. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Hát...őszintén szólva, nagyon nem örülök neki, hogy a gyönyörű arcát festi(14 éves).

De tudjátok, ilyenkor visszagondolok hogy én is voltam így. Dugiban sminkeltünk. Nem támogatom, de bizonyos keretekig festheti magát.

Ha esetleg 1-2 oattanása van, korrektorral enyhítheti. Spirált szájfényt nem használ.

Csak korrektor, és pici bronzosító púder.

Nem a sminktől lesz elfajult tini.....

Egyébként 16 éves korára tervezem , hogy sminktamfolyamra beiratom.,legalább ott megtanítják neki az ïzléses festést, ha már ő is szeretne,smineklni. És nem egy vödör vakolattal fog kimennimaz utcára, hanem kevésből is fog tudni alkotni, és nem lesz látványos.

2013. aug. 8. 21:39
 14/18 marrek válasza:
6%
Miért ne hasznákhatna? Ez nem divatmajomság. Aki megtiltja s gyerekének az butaságot követ el. Inkább a smink mint a forró nacibók kilóhó fenék...
2013. aug. 8. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 30 éves vagyok.13 évesen nem sminkeltem magam,nem is vágytam rá.Szerintem én akkor még gyerek voltam.15 évesen kezdtem egyszerű szempillaspirállal.

Tudom,hogy azóta változott a világ,de szerény véleményem szerint ebben a dologban rossz fele.13 éves lányoknak szép arcuk van és semmi szükségük sminkre.

Nem szimpatikus,hogy ilyen hamar felakarnak nőni a gyerekek,bőven ráérnek ezekkel a dolgokkal.Természetesen szépek ahogy vannak.

2013. aug. 8. 22:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Elsőre semmit, mert nem útszéli prostit akarok a 15évesemből.

Viszont ha tiltok mindent, akkor is pont azt érem el. -Sajnos ha körbenézünk a mai fiatal lányokon 96% kedvenc szájfénye a fsz:( sajna egyre fiatalabban, és úgy festik is magukat, semmi gyermeki nincs bennük, pedig jócskán azok.-

Szóval valami mindenki igényét kielégítő megoldást keresünk majd rá, pl ha problémás a bőre akkor az arra való korrektor-alapozó fityfene, ha nem problémás akkor valami kellemes színezett krém, baleanak van ilyen amit biztosra tudok, és egy szájfény+szempillaspirál, de azon túl semmi más, mert felesleges. És remélem a kecske is meg a káposzta is jó lesz.

2013. aug. 8. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Először szempillaspirált 16 évesen használtam,nagyon szép volt az arcom nem volt pattanásom sem,nem kellett még korrektor sem,egy kislánynak felesleges.
2013. aug. 8. 22:32
 18/18 anonim válasza:

Szia, én nem vagyok szülő, de én is engednék szájfényt, esetleg körömlakkot. Dugiban úgyis minden kislány sminkel :)

Én 13 évesen szájfényt használtam (akkor volt nagyon nagy divat a mindenféle-illatú! :) )

Iskolai bulikra mindig vettünk színes hajspray-ket és össze-vissza fújtuk vele egymást. Na, az már pedzegette a határt édesanyámnál, amikor úgy mentem haza, hogy a fejem egyik fele piros volt, a másik fele zöld.

2013. aug. 8. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!