Szülők ti milyen sminket engednétek meg a 13 éves lányotoknak? Mit használhatna?
Hát...őszintén szólva, nagyon nem örülök neki, hogy a gyönyörű arcát festi(14 éves).
De tudjátok, ilyenkor visszagondolok hogy én is voltam így. Dugiban sminkeltünk. Nem támogatom, de bizonyos keretekig festheti magát.
Ha esetleg 1-2 oattanása van, korrektorral enyhítheti. Spirált szájfényt nem használ.
Csak korrektor, és pici bronzosító púder.
Nem a sminktől lesz elfajult tini.....
Egyébként 16 éves korára tervezem , hogy sminktamfolyamra beiratom.,legalább ott megtanítják neki az ïzléses festést, ha már ő is szeretne,smineklni. És nem egy vödör vakolattal fog kimennimaz utcára, hanem kevésből is fog tudni alkotni, és nem lesz látványos.
Én 30 éves vagyok.13 évesen nem sminkeltem magam,nem is vágytam rá.Szerintem én akkor még gyerek voltam.15 évesen kezdtem egyszerű szempillaspirállal.
Tudom,hogy azóta változott a világ,de szerény véleményem szerint ebben a dologban rossz fele.13 éves lányoknak szép arcuk van és semmi szükségük sminkre.
Nem szimpatikus,hogy ilyen hamar felakarnak nőni a gyerekek,bőven ráérnek ezekkel a dolgokkal.Természetesen szépek ahogy vannak.
Elsőre semmit, mert nem útszéli prostit akarok a 15évesemből.
Viszont ha tiltok mindent, akkor is pont azt érem el. -Sajnos ha körbenézünk a mai fiatal lányokon 96% kedvenc szájfénye a fsz:( sajna egyre fiatalabban, és úgy festik is magukat, semmi gyermeki nincs bennük, pedig jócskán azok.-
Szóval valami mindenki igényét kielégítő megoldást keresünk majd rá, pl ha problémás a bőre akkor az arra való korrektor-alapozó fityfene, ha nem problémás akkor valami kellemes színezett krém, baleanak van ilyen amit biztosra tudok, és egy szájfény+szempillaspirál, de azon túl semmi más, mert felesleges. És remélem a kecske is meg a káposzta is jó lesz.
Szia, én nem vagyok szülő, de én is engednék szájfényt, esetleg körömlakkot. Dugiban úgyis minden kislány sminkel :)
Én 13 évesen szájfényt használtam (akkor volt nagyon nagy divat a mindenféle-illatú! :) )
Iskolai bulikra mindig vettünk színes hajspray-ket és össze-vissza fújtuk vele egymást. Na, az már pedzegette a határt édesanyámnál, amikor úgy mentem haza, hogy a fejem egyik fele piros volt, a másik fele zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!