Szerintetek nem gáz ha valaki az 5-6 éves lányát
Pinásnak becézi, és az ovis/sulis társai előtt is így
hívja?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen ismerősöm, de engem valahogy ez mindig lesokkol. Vagy nem olyan vészes?
2013. aug. 8. 09:42
1/9 anonim válasza:
de szerintem is vészes. szegény gyerek.
2013. aug. 8. 09:44
2/9 anonim válasza:
Szerintem elég durva... Soha nem hívnám így a gyerekemet (akkor sem, ha kettesben vagyunk), és másnak sem engedném. Ráadásul könnyen lehet, hogy a többi gyerek átveszi az elnevezést, és szegény kislánynak ez lesz a "beceneve"...
2013. aug. 8. 09:44
3/9 anonim válasza:
:O Elég cink! :/
2013. aug. 8. 09:45
4/9 Stimp válasza:
Egyszer volt egy paraszt szomszédom.A kislányát ugyanígy becézte,szerencsére már elköltöztek!
2013. aug. 8. 09:48
5/9 anonim válasza:
Nálunk is van két olyan "becenév", amit gyakran használok a gyerekre, de csak itthon.
Az egyik a Bamba, a másik a Husoska.
Soha nem mondanám neki az utcán..
2013. aug. 8. 10:18
6/9 anonim válasza:
Volt egy ismerősünk. A lányát Pinusnak becézte. A lányka nőtt, cseperedett, és már 19 éves lett. Úgy adódott, hogy a Balatonra utazott nyaralni. Az édesanyja jól kiokította az út előtt, mit hogy tegyen. Az állomáson a vonat indulásakor még sommásan utánakiáltotta a legfontosabb intelmet. "Pinus a pin-ádra vigyázz!" :DD
Amúgy az is ő volt aki megkérdezte a barátnőjét, hogy :
-Mari te mit kaptál a télapótól?
-Egy nagy lóf-aszt!
-Hát nem a pics-ad kellett volna kirakni az ablakba!
Vannak ilyenek
2013. aug. 8. 12:04
7/9 anonim válasza:
Én nem tudnék egy gyermeket sem így hívni, de még felnőttet sem. Vannak azonban olyanok, akiknek ez a szó semmi rosszat vagy kellemetlent nem jelent. Ha én hallanám, egészen biztosan zavarna és nagyon sajnálnám a kislányt. Persze ettől még lehet fantasztikus anyuka, de kicsit előrelátóbbnak kell lenni, ha már így becézi, legalább mások előtt ne hívja így, egy gyermeknek nem hiányzik, hogy így csúfolják majd az osztálytársai.
2013. aug. 8. 13:39
8/9 anonim válasza:
Nagyon kemény dolgot láttam egy csaj adatlapján a rockerek.hu-n ki volt téve a pasija képe és felé volt írva: "drága kis kukisom" aztán a következő kép címe: "fütyim"
a következő: "én golyszlis kis kandúrkám"
2013. szept. 2. 20:27
9/9 anonim válasza:
szólj a barátnődnek, h ez így GÁZ. Szegény kislány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!