Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves koráig...

Szerintetek hány éves koráig pucérkodhat egy kislány olyan társaságban, ahol szinte mindenki ismerős és szintén kisgyerekes? Volt lehetőség a pancsolásra, de fürdőbugyi nem volt nálunk, mert nem tudtunk róla, hogy lehet fürödni.

Figyelt kérdés
5 éves lányom pucér volt, de a másik 5 éves bugyiban pancsolt. 5 évesen én már határesetnek érzem.
2013. aug. 7. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
ha van váltóbugyi, akkor bugyiban, ha nincs, akkor pucéran engedném ebben az esetben. De ettől függetlenül én nem szeretem, ha egy gyerek meztelen mondjuk egy strandon, akármilyen kicsi is, mi mindig adunk rá kis fürdőnadrágot.
2013. aug. 7. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is mindig fürdőbugyiban, sőt már bikiniben (mert a szomszéd kislánynak van, így neki is kellett:) ) engedem csak fürdeni. Ha baráti társaság és nem rendszeres, illetve ez az egy eset volt, szerintem nem gáz.

Amúgy meg már megtörtént, megmásítani nem tudod :) Maximum legközelebb dobsz a tatyódba egy bugyit :)

2013. aug. 7. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:
5 évesen már túlzás.
2013. aug. 8. 12:31
 14/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem, nyugodtan lehet meztelen. Ha a gyermek jól érzi magát meztelen miért ne fürödhetne meztelen, ha zarvarta volna tuti nem vetközik le.
2013. aug. 9. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!