Angelcare vagy Baby Control?
Figyelt kérdés
Kinek melyik van és mi a vélemény róla melyik a jobb?
Kinéztük az új vagy nem tudom mennyire új AC401-es
vagy a Baby Controlt.
Ti melyiket választanátok és miért?
2009. okt. 25. 13:29
1/12 anonim válasza:
Nekünk Angelcare van, meg vagyok vele elégedve. A másikról nem tudok véleményt írni.
2/12 anonim válasza:
Nekünk is Angelcare van, semmi gond nem volt vele, bár riasztott már tévesen, de inkább, mint ne riasztana ha baj van.
3/12 anonim válasza:
Nekünk is Angelcare van, teljesen jó!!!!!!!!
4/12 anonim válasza:
Nekünk is AngelCare van, teljesen jó kis kütyü, de a másikról is jókat hallottam. Szerintem mindegy melyiket veszed.
5/12 anonim válasza:
Nekünk is AngelCare(401-es)van,én úgy tudom ennél nincs újabb.17 hónapja használjuk,és egyszer sem riasztott tévesen,tökéletesen működik.
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor Angelcare lesz:-)
Tudtok jó üzletet itt a neten ahol meglehet rendelni jó árban, vagy gyógyszertárban is úgy tudom lehet kapni. Hol érdemes megvenni?
2009. okt. 25. 17:09
7/12 anonim válasza:
Nekem Baby Controlom van. olcsóbb, és nagyobbak az érzékelőlapjai. :)
8/12 anonim válasza:
nekem angelcare 401-es van.ez 2 lapos érzékelős.szerintem jó,mivel hogy még bébiőrző is egyben.
én a brendonban vettem.onnan is tudsz interneten keresztül venni
9/12 anonim válasza:
Mi 2 Angelcare-t vettünk az ikreknek, mindkettő tökéletesen működik. Én anno az angelcare.hu oldalon néztem ki és amikor kérdésem volt, az ott lévő telefonszámot hívva mindig nagyon kedvesen, készségesen segítettek.
10/12 A kérdező kommentje:
Angelcare lesz:) Köszönöm a válaszokat:-)
2009. okt. 27. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!