Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A rokonok szekálnak a névválas...

A rokonok szekálnak a névválasztással, tényleg ennyire rossz? Ikrek lány-fiú, Lotti és Leó?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 08:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked tetszik ez a név. Akkor meg ne azzal foglalkozz ki mit mond. Az én fiamat Ivánnak hívják, tudod hány embertől megkaptam:na de miért, ez nagyon gáz név? ! Erre volt az a válaszom: csinálj magadnak és nevezd el ugy ahogy akarod...
2013. júl. 25. 09:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jobban belegondolva: ritka neveket választottál, külföldön is könnyen használható. Jo választás. 11-es voltam
2013. júl. 25. 09:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Lotti és Leó?:-) Nekem nagyon tetszik ez a páros!A Leóról nekem is azoroszlán jut eszembe,viszont ha így behozta a lemaradást akkor ez a fiúcska tényleg egy kis oroszlán!:-D A ti döntésetek a gyermekeitek nevét kiválasztani nektek kell,mint ahogy felnevelni is.Ha tanácsot adnak,v.véleményt mondanak az még ok,de hidd el,akik kioktatnak mert nekik mindenről komoly véleményük van és azt hiszik szekálhatnak,azok nem lesznek ott hajnal 2kor amikor esetleg az ügyeletre kell rohanni,v.amikor epész nap sírsz a kimerültségtől!Na akkor nem mennek okoskodni!A mi párosunk Elek és Laura
2013. júl. 25. 09:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Leó helyett Leon? A Lotti szép nagyon.
2013. júl. 25. 09:18
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Na, a Leon az tényleg jobb! Volt egy Brúnó osztálytársam. Hát éveken át cikizték vele, ugyanez lenne a Leóval is.
2013. júl. 25. 09:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó az, ahogy kitaláltad. Ne engedj nekik. A te gyerekeid, a te dolgod. Pláne a kis Leo így küzd, mint egy igazi oroszlán. Minden névbe bele lehet kötni.
2013. júl. 25. 09:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindkettő tetszik!
2013. júl. 25. 10:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszenek!

Lotti nagyon, a Leóval sincsen semmi bajom, Leon-ként is jó, Leonárd már annyira személy szerint nekem nem jön be!

Szerintem jó páros, ügyesen kitaláltátok! :)

Ne hagyd befolyásolni magad! :)

2013. júl. 25. 10:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. júl. 25. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:
A Lotti nagyon tetszik (az én lányomat is becézik így sokan), de a Leó nekem sem jn be, de nekem is csak az oroszlán miatt, de szerintem azóta már tuti megszültél és kíváncsi vagyok mik lettek a nevek.
2013. aug. 8. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!