Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ruhát kell adni egy 5...

Milyen ruhát kell adni egy 5 hónapos babára ilyen időben? Utcára és bentre.

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem csak normálisan megkérdezte...

Az én 2 és fél hónapos babám bodyban van, mind kinn, mind benn.

2013. júl. 23. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor bőven elég egy body, vagy egy napozó. (esetleg nyári sapi a nap miatt)
2013. júl. 23. 11:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
2013. júl. 23. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

A lányom otthon és utcán is ujjatlan bodbyban+vékony, szellős nadrágban van.

Itthon azért, mert már mászik (7 hónapos) és hiába takarítok naponta, mindenütt ott a kutyaszőr, utcán meg azért, mert mei tai-ban hordom, így ha összeizzadunk, a ruha felszívja a nedvességet, nem dörzsöli a bőrét a hordozó és a nadrág a tűző nap ellen is védi (+szellős nyári kalap a fejére).

Ha lenne babakocsink, akkor szerintem nadrágot nem adnék rá ha tudnék árnyékolni neki.

2013. júl. 23. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy body és kész.
2013. júl. 23. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg írtál neki privát üzenetet,a jelek szerint modortalan stílusban,akkor abszolút igaza van a "kötekedőnek",már ne is haragudj.
2013. júl. 23. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne sértegesd privát üzenetben és nem lesz ideges a "kötekedő". Mellesleg valóban nem túl nehéz kitalálni, hogy kánikulában mit adj a gyerekre, csak kicsit gondolkodni kell.
2013. júl. 23. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Az enyèm pelusban van vagy csak lepedőn meztelen.honnan tudtam? üvöltött amig ruhàban volt...egyàltalàn nem birja a meleget...
2013. júl. 23. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért 5 hónapos baba mellett illene tudni, melegben, kánikulában mi kell a babára.

Az enyém 1 hónapos, pucéron van kint is, bent is, ha elalszik, egy pelenkával betakarom.

2013. júl. 23. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Milyen anyukák! Felháborodnak, hogy mit írnak nekik, aztán privátban meg kimutatják a foguk fehérjét, és mindez már mindennapos!

Kész vagyok!

2013. júl. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!