Hogy hívják a gyerekedet? Hány éves?
Figyelt kérdés
Szeretnètek mèg gyereket?
Ha igen mi lenne a neve?
Nekem van egy 6 hónapos kislányom õ Henrietta. Szeretnènk mèg gyereket ha Heni 8 èves lesz szeretnèk egy kislànyt õ Nikoletta lesz (ha fiú lesz Flóriàn nevet fogja kapni), ès mikor Heni 10 èves a kicsi pedig 2 èves szeretnènk egy kisfiút aki Richârd lesz (ha lány lesz a Viltória nevet fogja kapni.)
2013. júl. 19. 09:45
1/7 anonim válasza:
Lányom 3,5 éves, ő Kíra. A kisebbik lányomat 1 héten belül várjuk, ő Vivien (lesz). Több gyereket nem szeretnénk. De ha lenne mégis még egy, a Zalán vagy a Zoé nevet kapná.
2/7 anonim válasza:
Van egy 7 hetes fiam, ő Márton. Szeretnénk majd 2-3 éven belül neki testvért. A neme mindegy lenne, jó lenne egy kislány, de ha fiú lesz, az sem baj. Neveken még nem gondolkodtunk, ezen az egy néven is nagyon nehezen egyeztünk meg.
3/7 anonim válasza:
Kira, 3 éves.
Valószínű nem lesz tesója, de ha mégis, akkor ha csak rajtam múlna Gréta, Liza vagy Gergő lenne :-)
4/7 anonim válasza:
Egy 1,5 éves fiam van: Márton. Szeretnénk még egy babát, úgy van, hogy most nyáron próbálkozunk, de ha nem sikerül akkor egy kicsit felfüggyesztjük a dolgot, én tavasszal visszamegyek dolgozni, és majd 2 év múlva újra. Sok név tetszik, hogy melyik lesz azt még nem tudjuk.
5/7 anonim válasza:
3,5 éves kisfiamat Zalannak, 1 éves kislanyomat Johannanak hívják! Nem tartom valószinűnek, hogy lesz 3., de semmi se biztos!
6/7 anonim válasza:
Három hetes a fiam, Kende. Legalább egy testvért szeretnénk nem túl nagy korkülönbséggel, de majd aktuálisan látjuk meg, hogy mikor vagyunk készek rá. Nevet még nem tudok - ez is nagyon nehéz menet volt. :)
7/7 anonim válasza:
Dániel 6 éves, Soma 13 hónapos, Véda 24 hetes pocaklakó.
A 4. gyermekünk Emma vagy Áron lesz, ha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!