Tudsz tojásmentes húsgolyó/fasírt receptet? A lányom imádja, de hirtelen meg kellett vonni a tojást és tejtermékeket, és tanácstalan vagyok, mivel helyettesítsem ezeket.
én az első linken lévőt szoktam csinálni, de van itt még pár :)
En sokszor keszitem tojas nelkul, ilyenkor vagy muffinromaban, vagy hosszu sutiformaban, igy nem esik szet.
De itt pl reszelt krumplit ir hozza: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__23..
Én sem ehetek tojást. Úgyhogy én inkább csevapcsicsa szerűen csinálom darálthús (lehetőleg vegyesen marha-sertés vagy csak sertés) fokhagyma fűszerek és sütöm olaj nélkül vagy grillen.
Vagy hamburgerhúsinak, akkor meg csak sót borsot teszek bele és marhahúsból
Ha simán csak golyócskákat csinálsz úgy is jó lesz.
Én már 2,5 éve főzök tej- és tojásmentesen, és nagyon őszintén mondom neked, hogy szinte bármit meg lehet ezek nélkül csinálni.
Én arra jöttem rá, hogyha elég hideg a hús és zsemlemorzsát is teszek bele, nem csak kenyeret, akkor ne esik szét. Szoktam nyújtott vagdaltnak és rendes fasírtnak is így kisütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!