Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-1,5 éves babátoknak mit...

1-1,5 éves babátoknak mit adtok vacsorára?

Figyelt kérdés
enyém általában azt kapja, amit reggel, kenyeret (rozs), meg felvágottat, esetleg felvágott helyett lekvárt, néha tejbegríz gyümölccsel. nem tudom, hogy nem kevés-e neki az egyszeri meleg étel délben, kicsit lelkiismeret furdalásom van - de hát apa 6-ra ér haza, és a pici 7kor vacsizik, jó egy órát együtt lenni. szerintetek csináljak neki vmi főzit vacsira? (mi sajna sok olyat eszünk, amit még ő nem ehet, de ha olyan van, azt másnap ebédre megkapja, mert mi 8 után eszünk, amikor ő már alszik.)

2013. júl. 17. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

néha azt amit evett ebédre,esetleg tejberízs,tejbegríz,tejpép,üveges babakaja,főzelék féle.

háát lehet hogy nem elég tartalmas vacsi a felvágott féle,a lekvároskenyér. én az ilyesmit uzsira szoktam adni

2013. júl. 17. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
felvagott, lecsokolbi -imadja- vagy parizsi. Ha nem ezt akkor vmi tejtermeket. Joghurt, tejbegriz, kremturo.
2013. júl. 17. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elég az egyszeri főtt étel, vagy max az ebédből adhatsz neki vacsira, ha szeretnéd. De az én lányom is hideget kap vacsira, mint ahogy mi is azt eszünk. Kenyér, sajt, felvágott, zöldséggel stb...
2013. júl. 17. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!