S. O. S. Más is ennyire megváltozott a szülés után?
6 hónapja szültem,azóta elviselhetetlen vagyok.
Világ életembe kedves,mosolygós,aranyos,rendes lány voltam.
A párom is épp ebbe szeretett bele.A terhességem eléggé problémás volt,de a szülésem maga a csoda.Apás szülés volt,rövid idő alatt,szép emlék maradt.
Azóta viszont,mint akibe az ördög bújt.
Állandóan veszekszem a párommal,soha semmi se jó.
Feszült vagyok és gonosz. :(( Egy igazi házisárkány lettem.
Szegény párom már nagyon rosszul bírja.Tegnapi vitánk alatt,a fejemhez is vágta,hogy ő nem ezt a nőt ismerte és szerette meg.Nem tudom miért van ez,és hogy mit csináljak hogy újra a régi legyek?!
Valaki esetleg volt így?
Vezetem itthon a háztartást.
Mosok,főzök,takarítok,bevásárolok.
Néha jut idő arra,hogy elmenjek sétálni,vagy vásárolni magamnak pár dolgot.Nem érzem én ezt depressziónak.
Ez az,hogy én még csak erre sem panaszkodhatom,mert jól élünk,nincsenek anyagi gondjaink.
Tény,hogy ő is sokat dolgozik,de ha itthon van,sokat játszik a lányunkkal,imádjuk őt.
De valami mégse stimmel nálam...
3. vagyok.
Az csak egy dolog, hogy én meg tudom magyarázni, mitől vagyunk ilyenek, de tudod, a depresszió olyan észrevétlenül szivárog be az életedbe, hogy tényleg észre sem veszed. Írd össze egy lapra, mi változott az életedben a szülés óta, mióta otthon vagy, mi az, amit teszel egy nap, és mi az, amit azon kívül még szeretnél megtenni. Szerintem ott lesz a dolog kulcsa.
Nagyon,de nagyon köszönöm!
Fura,de erőt adtatok nekem,hogy kicsit változtassak,és ne csak anya legyek 24 órában.
Remélem segítenek,amiket írtatok,kipróbálom őket! :)
Nem akarom elveszíteni a párom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!