Miért baj az, ha már a gyerekvállaláson gondolkozunk? Párom és én is nagyon szeretjük a gyerekeket.
A vőlegényem már nagyon szeretne apa lenni, de mindkettőnk szerint az az ideális, ha előtte megházasodunk. Jövő májusban ez meg is lesz, utána nőhet a pocak... Jó esetben én 25 leszek, ő 29, mire lesz babánk.
Ezt elmeséltük a barátoknak, és a párom barátjának az élettársa elkezdett magyarázni, hogy ne legyünk felelőtlenek, bőven ráérünk. Azzal jött, hogy nem egy leányálom néha a gyereknevelés, az ő kisfia is hasfájós volt, higgyek neki. Gondolom, hogy nem lehet mindenre teljesen felkészülni, de állok/állunk elébe a problémáknak is. Ja és nemrég kezdtem el dolgozni, ne menjek el olyan hamar szülni! A 1,5-2 év munkaviszony miért lenne olyan kevés?
Nagyon rosszul esett, mert a többi barátra is átragasztotta a nemtetszését. Nem tudom hova tenni az egészet, azt hittem örülni fognak. Mindig örömmel fogadtuk egymás terveit. Most miért nem? Amíg tanultam, nagyon sokat voltak velem a testvérem kislányai, nem is lennék annyira elveszett anyuka.
Korainak abszolút nem mondanám 25 ill. 29 évesen :)
Ha minden készen áll a babára, és ti is lelkileg, akkor vágjatok bele, és ne más véleménye érdekeljen. Ha barát ha nem... bár a barátok el is szokták fogadni a döntéseinket, és velünk örülnek, mert a gyermekáldás csodás dolog...
Hasfájás... az én babám most 3 hetes, hasfájós... szenvedünk mindketten, ő a fájdalomtól, én meg hogy látom sírni, de egyszer se fordult meg a fejembe, hogy megbánjam hogy van Ő.. :)
Nem könnyű persze a gyereknevelés, már ilyen kis korban sem, de nem is mondja senki, hogy az lenne :P
Remélem összejön a tervetek :P
Egyáltalán nem baj,sőt igen dícséretes dolog!! :-)
25-29... egyáltalán nem kevés,sőt inkább ideális. Én 20,a Párom 25 volt amikor megszületett az első gyermekünk. Mi senkivel nem beszéltük meg hogy szeretnénk,csak amikor már biztos volt a terhesség és eltelt jó pár hét,akkor tudta meg a "külvilág".
Nekem Nővérem a legjobb barátnőm,de Ő sem tudta meg hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!