Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érdeklödnék. Én most májusba...

Érdeklödnék. Én most májusba hagytam ott a munkahelyemet és most munkanélkülin vagyok. És kisbabát várok. Ilyenkor milyen segélyt lehet igénybe venni? Számit valamit hogy munkanélkülin vagyok? Köszönöm elöre is a válaszokat!

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikorra várod a babát?5 hónapja vagy álláskeresésin,mennyi ideig volt munkaviszonyod?
2009. okt. 19. 14:19
 2/6 A kérdező kommentje:
elvileg juniusban jön a baba. 2003tól de volt egy féléves megszakitás 2006-ban és 2009-márciusig volt munkaviszonyom.
2009. okt. 19. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Asszem semmilyen segélyre nem vagy jogosult esetleg lakásfenntartásira,egyszeri szociális segélyre!Elvileg dec-ben jár le az álláskeresésid,majd 1 évig jogosult leszel rendszeres szoc.járadékra.Jó lenne elmenned dolgozni pár hónapra valahová!A tgyás és a gyed miatt!
2009. okt. 19. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
és a szociális segély az mennyi lenne?
2009. okt. 19. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Röviden...

A munkanélkülit 9 hónapig kapod. Utána 3 hónapig álláskeresési segélyt, majd ha a jövedelmi viszonyotok olyan, akkor rendszeres szoc. segélyt kapsz. Ez annyi, mint az álláskeresési járadék, 25 körül nettó...

Menj be a polgármesteri hivatalba, ott érdeklődj, hogy milyen egyéb segélyt kérhetsz.

2009. okt. 19. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
SZIA!!ha párodnak van bejelentett munka helye nem fogsz kapni semilyen segélyt!!én ugyan igy jártam a párom 57816ft-tal van bejelentve és nem kapunk semmit!!csak akkor ha 45ft-ot nem haladná meg ugyhogy nemakarlak elkeseriteni de 6 honaposan és se kapok semmit%!!!!!!
2009. okt. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!