Szerintetek viselhetek e bikinit 27 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Mennyire ciki v. nem ciki??2013. júl. 10. 17:11
11/13 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki :) én két éve láttam strandon egy már eléggé előrehaladott kismamát bikiniben, hát sápadtam, olyan csinos volt. nyugodtan viseld azt, amiben jól érzed magad. ahogy előttem is mondták, sokan rengeteg kiló plusszal is bikinikben sétálgatnak.
12/13 zabmester válasza:
Terhesen mindig bikiniben mentem strandra, nem éreztem úgy, hogy el kéne takarni a hasam. Elvégre attól még ugyanúgy látszik, hogy ott van, nem? :) Meg amúgy is, minek takargattam volna? :D
Akkor kezdtem egyrészest/tankinit hordani, amikor már megszületett a fiam, és nyúlott volt a bőröm, na azt nem szívesen mutogattam, de a terhes pocim szép feszes volt, az kicsit sem feszélyezett.
13/13 A kérdező kommentje:
Csajok! Nagyon szépem köszönöm a válaszokat! Nagyon megnyugtatóak, úgyhogy hajrá bikini :) !!!
Egyébként október elejére vagyok kiírva :)
Kösziii Nektek!
2013. júl. 11. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!