Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megnézitek amit linkeltem?...

Megnézitek amit linkeltem? Metróbaleset, de a baba túlélte.

Figyelt kérdés

[link]

Tesóm Norvégiában él, onnan kaptam a linket, ez most a hír náluk. Aki nem szeretné megnézni, egy babakocsi gurul a metró alá, nagyon durva. Csoda hogy túlélte, és nincs semmi baja.

2009. okt. 16. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én láttam a Híradóban.

Majd rosszul lettem, de tényleg egy karcolás nélkül túlélte a baba.

De te mit tennél, ha azt látnád, hogy egy hatalmas vonat gázol át a gyerekeden?

Biztos sokkot kapott az anyuka.

2009. okt. 16. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

131. oldal

2009. okt. 16. 20:32
 3/12 anonim válasza:
Ma láttam az RTL klubbon a híradóban. Nagyon durva. Az anya egész biztosan egy kisebb sokkot kapott.
2009. okt. 16. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Uram isten!!!! Hát a hideg futkos a hátamon!!!!!! Iszonyú volt látni!!! Az biztos hogy az az anyuka legközelebb egy másodpercre se engedi el a babakocsit!!!! Borzalmas lehetett amit átélt, amíg elő nem került épségben a baba...
2009. okt. 16. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
félelmetes, hála az égnek hogy megúszta a baba.
2009. okt. 16. 20:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Itthon is bemondták? én csak a barátok közt közötti híradót szoktam nézni, na majd megnézem. brutális. azt írta a norvég cikk, hogy ez már a 3. ilyen metrós babakocsis baleset rövid időn belül. hát, ezentúl még a völgyben is lefékezem a babakocsit, az a tuti.
2009. okt. 16. 20:35
 7/12 A kérdező kommentje:
most nézem, Ausztrália. végülis, nem ez a lényeg. erre azért odafigyelhetnének, hogy ne lejtsen a pálya.
2009. okt. 16. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Borzasztó, szörnyű... ha az az az én gyerekem lenne, hát én az biztos már a pszichiátrián szedném az antidepresszánsokat.... DE. ott nincs fék a babkocsin? Illetve miért orral kifelé van az a babakocsi? és miért olyan közel??

2009. okt. 16. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Sok a kérdés.

Qrva nagy mázlija volt.

2009. okt. 16. 20:44
 10/12 A kérdező kommentje:
jogosak a kérdéseid, itt szerintem is hibázott az anya is. sose csinálnék ilyet.
2009. okt. 16. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!