Hogyan készülődtök a gyerekekkel a karácsonyra?
1 éves a kisfiam,tehát túl sokat még nem fog belőle érteni,de szeretnék "komolyabb" ünnepi készülődést mint eddig.
Amíg ő nem volt meg,volt,hogy fánk sem volt. 11 évig minden karácsonyt és szilvesztert végig dolgoztam. Egyébként sem voltam odáig a kötelező "szeressük egymást mert ünnep van" hajcihőtől. De ezt a kis mazsolát nem foszthatom meg a karácsonytól.
Ma beszereztem egy adventi naptárt. Mit lehet még tenni? Ötletek? :)
Az egyik ismerősöm kislánya 1 évesen úgy díszítette a fát,hogy apró darabokra tépett egy papírzsebkendőt és felszórta a legalsó ágra!Olyan boldog volt,hogy részt vehetett benne,pedig biztos ő se értette,mi történik.
Úgyhogy gondolom,az "együtt"-ön van a hangsúly.
Persze nem lehet ilyen kicsivel díszeket festeni,lehet,az előkészületben nem tud segíteni,de majd az ajándékbontásban...
Én Karácsonyra vagyok kiira, úgyhogy készülök ezerrel :-) Babaruhák meg ilyenek :D
Szerintem csinálj jó illatot a lakásban, (narancsba szurkált szegfűszeg isteni) dekoráljátok ki a lakást mindenféle karácsonyi dolgokkal. Mi mindig így csináltuk amikor kicsi voltam.
30heteske
Akkor szép ajándékot hoz a jézuska. :)
Én csak néhány dologra emlékszem gyerekkoromból,de azokat nem lehet egy ekkora gyerkőccel csinálni. De majdcsak kitalálunk valamit. :)
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!