Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a különbség a krémtúró és...

Mi a különbség a krémtúró és a túrókrém között?

Figyelt kérdés

Dokinéni azt mondta, hogy túrókrémet ne adjak a kisfiamnak, csak krémtúrót.

Mi a különbség közöttük?

2009. okt. 14. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó a kérdés, én azt hittem, egy és ugyan az. Mondjuk én csak krémtúró feliratú finomságokat szoktam látni.
2009. okt. 14. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is csak találgatok: a krémtúró állagra teljesen sima, nincsenek benne darabok, a túrókrém otthon készül nyers tojással normál, darabos túróból. Talán erre gondolt?
2009. okt. 14. 23:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire gondolt.

Gondoltam én, hogy megnézem a boltban hogy mi van ráírva, és azt veszem meg amit mondott.

Most, hogy jobban belegondolok, lehet hogy azt mondta, hogy krémtúrót ne adjak?! Már nem is tudom.

2009. okt. 14. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Mindkettö vmi "emulgeizált" pancs de a krémturónak még van valami köze a túróhoz...
2009. okt. 15. 00:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Veszel túrót, jughurtot/tejfölt és csinálsz otthon.

Én magunknak szoktam csinálni, rakok bele pár csepp citromot, édesítőt és van akikor egy kevés van cukrot.

Párom lekvárral szokta enni.

Ha majd a ababám is ehet tejterméket, neki is csinálok nekivalót.

2009. okt. 15. 08:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem a reklám helye, de így talán tudjátok majd. A millinek van a krémtúró, amit én gyerek fejjel is, meg most is imádok. Azt hiszem a bakonynak meg a túrókrém, ami úgy néz ki, hogy lazább az állaga, és az alján volt ilyen gyümölcslekvár szerűség, amit össze kellett keverni. majd nézzétek meg a boltokban.
2009. okt. 15. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, közben én is rájöttem, hogy az a túrókrém, aminek az alján van ilyen cucc és össze kell keverni. De mi nem is szoktunk olyat venni, hanem a Milli meg Spar krémtúrót, azt a vaníliásat, de abból rengeteget, mert én is imádom :)
2009. okt. 15. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:

08:37-es

Tényleg a túrókrém az olyan habosabb, könyebb

2009. okt. 15. 12:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2009. okt. 15. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!