Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 6 héttel elkezdhet...

Szülés után 6 héttel elkezdhetem az edzést?

Figyelt kérdés
Nőgyogyóra jövőhétre kaptam időpontot. Sima szülés gátmetszés nélkül, harmadik baba, vérzésem már 2 hete nincs.
2013. jún. 26. 21:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Szoptatok de mai naptól pótlom is tápszerrell.
2013. jún. 26. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Elvileg igen. En azert megvarnam a kontrollt. Azon az 1 heten mar nem mulik semmi. Miert kell mar potolnod? Keves a tejed?
2013. jún. 26. 22:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Igen sajnos. 3 napja üvölt a gyerek én hülye meg azt hittem, hogy a hasa fáj. Aztán végül ma jöttem rá hogy hiába szívja ki mindkét cicit, éhes marad szegény. Egyszerre küldtem is apát tápszerért, azóta nyugi van:)

2013. jún. 26. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Bocsi, tudom, hogy nem ez a kérdés, de tápszer helyett miért nem valami olyan dologért küldted, ami serkenti a tej mennyiségét? Én nem hiszek a homeós bogyókba, de nekem segítettek. És különböző teák is vannak.

Nem tudom mit szeretnél edzeni, de én mindenképp megvárnám a vizsgálatot.

2013. jún. 27. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Semmi gond:) Azért, mert iszom már 3 hete a laktoherbet. Rántottleves, baracklé stb...

A gyerek napok óta üvölt, hirtelen rájöttem mi a baja és arra gondoltam végre alszik és alhatok én is.

2013. jún. 27. 00:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy ha veszek magamnak valami csodaszernek nevezett bogyót tejszaporításra, egyáltalán nem biztos, hogy jól fog lakni a gyerek. De viszont ha tápszert hozatok akkor tuti jól lakik:)
2013. jún. 27. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van és tényleg nem bántásból írtam. Te vagy ott vele, te érzed, látod mire van szüksége :-)
2013. jún. 27. 11:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem bántásból írtad:) Csak próbáltam válaszolni a kérdésedre. Hát ha elmegy a tejem akkor elmegy, sok baba nőtt fel már tápszeren:)

Az első gyereket sem tudtam szoptatni.

2013. jún. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!