Milyen fogamzásgátlási módot alkalmaztok?
Figyelt kérdés
2,5 éves kislányom van. Fogamzásgátló tablettát szedek, de más megoldást szeretnék. Nyilván a nőgyógyászommal fogom a végleges döntést meghozni, de érdekelne, ti hogyan védekeztek.2013. jún. 24. 12:46
1/9 anonim válasza:
Van egy 3 éves lányom és egy 1 éves fiam.Már nem szeretnék több gyereket, egyenlőre legalábbis nem.Jelenleg óvszerrel védekezünk, mert nem vagyunk együtt napi szinten, így nem tartottam a gyógyszert jó választásnak.Tervezem a spirál felrakását néhány hónapon belül.
2/9 anonim válasza:
a második gyermek után szeretnék spirált magamnak, addig marad a fogamzásgátló!
3/9 anonim válasza:
Nuvaring hüvelygyűrűt használok.
4/9 gabszem válasza:
mi megszakítással védekezünk, egyrészt mert nem félünk attól, ha esetleg becsúsznak a második baba (az első 16 hós), másrészt meg mindig is így védekeztünk és nem estem így teherbe. Persze azért ebben nem lehet bízni, ha nem akarunk majd több gyereket, akkor szerintem gumióvszert fogunk használni, mert én gyógyszert nem akarok szedni.
5/9 anonim válasza:
15 hónapos a kislányom és tavaly november óta spirálom van! Gyógyszert nem rudok szedni,mert cicizik,na mwg mindig elfelejtettem bevenni szóval ez kényelmesebb megoldás!
7/9 zabmester válasza:
Óvszer. A gyógyszert nem szerettem, sokszor elfelejtettem, felíratni is macera. Nekünk jelenleg így praktikus.
8/9 anonim válasza:
Nagyon ritkán vagyunk együtt a Párommal,ezért nem szedek semmit. Megszakítással "védekezünk".
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2013. júl. 4. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!