Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz gyereket szülni 16...

Nem gáz gyereket szülni 16 évesen úgy, hogy még suliba jár?

Figyelt kérdés
Van élettársa, nem volt még 17 éves amikor szülte a gyereket, suliba jár stb...

2013. jún. 24. 08:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

... de gáz!

Az is gáz, ha korán van, az is gáz, ha későn van!

Igyekezni kell megelőzni, ha nem megy, még mindig jobb vállalni, mint lemondani róla örökre.

2013. jún. 24. 08:44
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

gondolom nem így tervezte. de nagyon pozitív számomra, hogy vállalta a következményeket.

szerintem sokkal gázabb nagyon későn szülni vagy egy abortusz miatt meddőnek lenni. az lenne igazán gáz, ha csak azért vetetné el a babát, mert ciki

2013. jún. 24. 09:03
 13/22 Bence555 válasza:
28%
Szerintem gáz mert műveletlen bunkó lesz és nem fogja az élet alapvető dolgait megtanulni
2013. jún. 24. 12:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a gáz, hogy az embereknek az esik jól, ha mások életébe beleszólhat és kritizálhatja a döntéseid. Lehet, hogy fantasztikus anya még jobb is mint bármelyikünk. Nem tudhatjuk. Egyet lehet tudni: Vállalta a felelősséget. És ezt becsülni kell.
2013. jún. 24. 12:54
 15/22 anonim válasza:
37%
Én 15 éves vagyok decemberbe leszek 16.24. hetemben járok és nem bántam meg!! Szeretem a kisbabám az apja is szereti és akár milyen módon,de meglesz mindene gondoskodom róla.A gyerekvállalás nem korhoz kötött szerintem.És ugyanúgy fogok suliba járni vagyis magán tanuló ként befejezem a szakmám és az érettségit.A barátom dolgozik és eltart minket pedig ő is csak 18.Szóval akárhány éves valaki nem gáz a terhesség...Jobb mint az abortusz.Így legalább nem öleted meg a saját gyermeked.
2013. jún. 24. 22:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Már nem azért utolsó,de azért 17 évesen szólni meg 15 évesen nem ugyanaz.15 évesen szexelni sem kéne,szüleid ehhez hogy viszonyultak??Mert az tuti nem te fogod nevelni 15 éves gyerekként,legalábbis lányomat az ökröbeadásra biztatnám 15 évesen gyereket nevelni kicsit túlzás,még a 17-18 is kora bár becsülöm ha vállalják a felelősséget,de 15 évesen itt már jócskán gond van szerintem a szülőknél is,hogy 15 éves kislány szexel.
2013. jún. 24. 22:45
 17/22 anonim válasza:

Nem csak a két véglet van. Ne azért szüljön valaki 15 évesen, mert 35 évesen "gáz".

Ilyenkor az ember akármilyen érett is, fogalma sincs a felelősségről, amit felvállal, lövése sincs az életről. Háztartásvezetés, kasszavezetés, munka, másik ember iránti teljes felelősségről. Mert egyszerűen nem tapasztalta meg.

Nem ezekről szól az élet, de egy igencsak fontos és megkerülhetetlen része. Itt a baba megtartásáról, mint saját döntésről szó lehet, de semmiképp sem felelősségteljességről és tudatosan mérlegeltről. Nem csak babázásról szól a dolog. Az anyukának folytatnia kell a sulit és a mai elcseszett világhoz alkalmazkodni kell és nem lehet elkerülni.

2013. jún. 24. 23:09
 18/22 anonim válasza:

utolsó előtti

nem azért de ez nem kor kérdése sztem :) és hidd el hogy a gyerekemnek meglesz mindene és jobban fogom nevelni mint egy pár szülő nevelné..nem vagyok kíváncsi az ilyen dumákra hogy örökbeadás..aggyad te a tied :) és amúgy is senkinek semmi köze hogy hogy vagyok nevelve xdd itt nem is erről van szó..ennyit erről

2013. jún. 25. 17:32
 19/22 anonim válasza:
100%
Ha gyerek macska lennék úgy választanám meg az anyukámat aki tud nekem egeret hordani hogy felnőjek, s nem most tanulja hogyan kell megfogni.
2013. jún. 25. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj azért ez a kor kérdése duma,azért az,hogy 15 éves éretlen gyerek akinek még a személyisége sincs kifejlődve,élet tapasztalata nulla mégis hogyan lehetne teljes értékűbb,mint egy 20on éves illetve 30 éves szülő?? Mert oké 17-18 éves megtartja,mert nem akarja elveteti becsülöm is,de nagyon nehéz helyzetben lesz,dehogy egy 9.osztályos gyerek gyereket neveljen az azért túlzás,mellesleg nem adom örökbe,mert nem gyerekként született a gyerekem...
2013. jún. 25. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!