Anyósotok/anyukátok beleszólt a gyermeketek névválasztásába?
Figyelt kérdés
Két gyerekem van. A fiam Botond, mikor mondtuk anyumnak mondta, hogy a gyerek az apja nevét kapja (Béla). De végül Botond lett. 5 év múlva a lányunknak a Lotti nevet adtuk, neki ez nem tetszett azt akrta, hogy az én nevemet kapja a lányom (Ilona). Most várjuk a 3.gyermekümket aki kislány lesz az Ella nevet fogja kapni. Anyukámnak nem tetszett, mert neki a Zsuzsanna név tetszik. Mi gyerekünk, mi döntsük el a nevét. Vagy nem így van?2013. jún. 22. 17:11
11/15 anonim válasza:
Fiamnál anyósom akart beleszólni, hogy a nagyapja nevét kapja. Megmondtam neki, hogy majd ha akarom azt kapja, nem kapta meg még 2. névnek sem.
Most a pocaklakónál a sógornőm próbálkozott, hogy neki melyik tetszik a kiválasztott nevek közül és hogy annak kell lennie. Vele közöltem, hogy szüljön egy gyereket és adja neki azt a nevet, de a sajátomnak had válasszak én. Így is lett, olyan nevet fog kapni ami nem is szerepelt a listában :D
12/15 anonim válasza:
Párom családjában rengeteg László van és Katalin,anyósom oda van ezért a két névért,természetesen anyósom,és apósomnak is ez a neve,páromnak és a testvérének is.Mikor terhes lettem kardoskodtak a fiamnál is,de mi a párommal letisztáztuk 2. névnek kaphatja de nem úgy hívjuk,mikor beszélgettünk neveken anyósom az összes általam kedvelt nevet leszólta,mondtam is még jó hogy nem Ő ad nevet a gyerekeimnek mert mindegyik László vagy Kata lenne :) Ez a szülők döntése 100%ban senki másé.
13/15 anonim válasza:
Nekem anyósom szolt bele de mivel nem jutottunk dűlőre és páromnak is az tetszett amit mi választottunk így lett Melinda Veronika így anyósom is valamennyire bele törődött a dologba.
14/15 anonim válasza:
Nem nem szóltak bele első baba fiú most két éves Márk Sándor. Most 16 hetes vagyok ha fiú akkor Patrik Ádám ha lány akkor Alíz Blanka lesz.
15/15 anonim válasza:
Anyukám jobban beleszólt,mint anyósom.A kislány neve Mia lett volna,de könyörgött hogy ez ne legyen.Végül más lett,de az sem volt favorit,de talán csak a rokonok megjegyzései miatt.A kisfiam neve nem volt gond.
Habár apósom neve Sándor,annak apja és férjem is sándor és nem értette hogy a fiam miért nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!