Szerintetek lehet ebben a melegben a kinti bazenba fürdetni a babákat?
Figyelt kérdés
jo nagy bazenunk van ithon de nem merem fürdetni még ,pedig nagyon élvezné :)3 hónapos a babám!2013. jún. 21. 13:41
1/7 anonim válasza:
Bocs az offért, de mi az a bazen?
2/7 A kérdező kommentje:
úszómedence!!
2013. jún. 21. 14:03
3/7 anonim válasza:
Ha árnyékban van és megfelelően tiszta a víz, akkor szerintem igen.
Bazen. Sose hallottam. :o)
4/7 anonim válasza:
Bazen.. még én sem hallottam.
3 hónapost én még nem tennék medencébe, esetleg a kiskádjába vagy valami picike pancsolóba langyos vízbe.
5/7 anonim válasza:
Fogadjunk Szlovákiából írsz. :D Ott használják a bazén szót, én ismerem. Anyósomék ott laknak.
De visszatérve. Ha nem a tűző napon és pont délben akkor simán. Jót tesz a ygereknek.
6/7 anonim válasza:
kb 11-től délután 4-ig ne legyetek kint, (persze nincs világvége, ha mégis :D ),
én estefelé simán kivinném.
7/7 A kérdező kommentje:
bocsi a kifejezésért vajdaságbol irok. köszi a témával kapcsolatos hasznos hozzáfűzni valókat:)
2013. jún. 21. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!