Barátokat keresek Kőbányán. Van vkinek kedve ismerkedni?
Pont ma akartam egy ilyen kérdést kiírni:)
Én is programlehetőségeket keresek, de nem igazán találtam az interneten. Remélem valaki segít nekünk.
Az én lányom 8 hónapos.
:) A Kőrösi Műv házban már érdeklődtem, ott van egy Manótorna nevű dolog, a Kösziben meg Ringató, de azt nem kérdeztem, hogy nyáron is lesznek-e. Mi az Óhegy park környékén vagyunk, nekünk közel van. Nem
tudom veletek mi a helyzet?
Hello. :)
Egy éves múlt a kislányom és én is szivesen ismerkedek. :)
Mi a X. kerületben a panelokban lakunk és itt több játszótér is van, meg nagy park, itt van a Népliget is.
Akinek van kedve, eljöhetnétek ide játszóterezni és meglátjuk, hogy van e közös hullámhossz, téma, stb. :)
Egy éves kislány anyukája vagyok.
Az nekem eléggé kiesik, de Nektek a József Attilla lakótelep, vagy a Népliget nem jó esetleg? Ecseri út környéke? :)
Felelesztenem a kerdest :)
Most 1 honapos a kislanyunk, lassan vinnem setalni... Utvonalat es tarsasagot keresek, az elessaroktol nem messze lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!