Másnak is 3 óránként eszik az 1 hónapos körüli babája?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 10:36
1/7 anonim válasza:
a nagykönyvbe is ez van irva, persze ettől függetlenül sok baba nem tartja ezt be. Mi a problémád azzal hogy 3 óránként eszik? vagy miért tetted fel a kérdéset?
2/7 A kérdező kommentje:
Hát hogy nem baj? Azt hittem, hogy csak az elején(1-2 hetes koráig) eszik így.
2013. jún. 20. 10:42
3/7 anonim válasza:
több hónapos koráig is ehet így, 3 óránként, de változhat is még, hol ritkábban hol sűrűbben is ehet, gyermeke válogatja
4/7 anonim válasza:
dehogyis pár hétig.... Eleve aki igény szeritn szoptatja az van hogy óránként mellre teszi. Föleg ebben a melegben tedd többször mellre mert a tej eleje szomj oltó. Kortyol párat és elég is lesz neki.
5/7 zabmester válasza:
Teljesen normális ez a rendszer hónapokig :) Sőt, elvileg ez az "elvárt" egy babától :D
6/7 anonim válasza:
Normális, sőt én óránként kínálnám neki vagy megkínálnám szopik között vizzel is. Nagyon meleg van.
7/7 TKI Ibolya válasza:
Teljesen jól szopik a babád.Egyébként az én fiaim 1,5 óránként szoptak 6-8 hónapos korukig ,főleg ilyen melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!