Ha nem akarsz fürdőruhában lenni nyilvánosan, hogy strandolsz a gyerekekkel?
Ugyanez a bajom, nem tudok tanácsot adni, de átérzem a problémádat, bár tudom ez nem segítség. :(
Én is a betétes melltartóra szavazok, de nekem a lábam is borzasztó vékony, ezért inkább nem is megyek vele strandra. Az apukája imádja pedig a vizet, de a fiam nem szereti, még itthon a medencét sem :(
Tényleg az lenne a megoldás ha nem foglalkoznánk vele, de én nem tudom megtenni.
Szia, nekem rendben van a pajzsmirigyem, 174 cm, 52 kg vagyok, 3 gyerek van (2,5 - 4,5 éves és 8 hónapos).
Én nem megyek strandra, ezt a testet nem mutogatom.
Egyébként már nézegettem mindenféle megoldásokat, hogyan lehetne vastagabbnak tűnni. Vannak ilyen jó kis kosaras melltartók meg vannak ilyen fürdőruha-anyagú hasra érő topok is (esetleg mellrésszel).
Én most valami ilyesmi fürdőrucin gondolkodom: [link]
Mondjuk amióta a fiam megszületett, nem is volt rajtam kétrészes, ilyeneket hordok: [link]
De nagyon bejönnek azok, amik igazából olyanok, mint egy nyári ruha, csak fürdőruha anyagból. Nálam ennek a fő oka, hogy vannak plusz kilóim, na meg nagyon csíkos vagyok, és kinyúlt a bőr a hasamon, és ez az elmúlt öt évben semmit sem változott. Meg amúgy is bírom az ilyen pin up cuccokat, mint ami a második linken van.
Békés megye, kistelepülés.
Szegedre meg Békéscsabára szoktunk időnként járni, Pestre nem :-(
Nem tudom, milyenek az anyagi lehetőségeitek, de szerintem megéri befektetni egy jobb fürdőruciba, még ha kicsit drágább is, de utána évekig nincs rá gond.
Bár a drágább sem mindig jobb, én egyszer nagyon megjártam egy Triump fürdőrucival, háromszor cseréltettem ki, mert mindig ugyanott elkezdett felfesleni a varrása, mint kiderült, ez típushiba. De ha baj van vele, simán visszaviheted :) Ha viszont kifogsz egy tényleg jót, akkor az tényleg évekig hordható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!