Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem akarsz fürdőruhában...

Ha nem akarsz fürdőruhában lenni nyilvánosan, hogy strandolsz a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Akár túlzott soványság vagy túlsúly miatt.
2013. jún. 18. 13:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A strandkendő jó ötlet a partra, de vízbe nem jó. Én 10 kg ot fogytam pajzsmirigy miatt. 50 kg vagyok és 173 cm
2013. jún. 18. 17:52
 12/19 anonim ***** válasza:

vegyél olyan bikinit, aminek a felső része csak egy pánt.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 18. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Ugyanez a bajom, nem tudok tanácsot adni, de átérzem a problémádat, bár tudom ez nem segítség. :(

Én is a betétes melltartóra szavazok, de nekem a lábam is borzasztó vékony, ezért inkább nem is megyek vele strandra. Az apukája imádja pedig a vizet, de a fiam nem szereti, még itthon a medencét sem :(

Tényleg az lenne a megoldás ha nem foglalkoznánk vele, de én nem tudom megtenni.

2013. jún. 18. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia, nekem rendben van a pajzsmirigyem, 174 cm, 52 kg vagyok, 3 gyerek van (2,5 - 4,5 éves és 8 hónapos).

Én nem megyek strandra, ezt a testet nem mutogatom.

Egyébként már nézegettem mindenféle megoldásokat, hogyan lehetne vastagabbnak tűnni. Vannak ilyen jó kis kosaras melltartók meg vannak ilyen fürdőruha-anyagú hasra érő topok is (esetleg mellrésszel).

2013. jún. 18. 21:48
 15/19 zabmester ***** válasza:

Én most valami ilyesmi fürdőrucin gondolkodom: [link]

Mondjuk amióta a fiam megszületett, nem is volt rajtam kétrészes, ilyeneket hordok: [link]

De nagyon bejönnek azok, amik igazából olyanok, mint egy nyári ruha, csak fürdőruha anyagból. Nálam ennek a fő oka, hogy vannak plusz kilóim, na meg nagyon csíkos vagyok, és kinyúlt a bőr a hasamon, és ez az elmúlt öt évben semmit sem változott. Meg amúgy is bírom az ilyen pin up cuccokat, mint ami a második linken van.

2013. jún. 19. 08:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, valamit muszáj lesz vadásznom ami jó rám. Kínaiban szoktam vásárolni ruhát de A-s méretet melltartóban se találok soha. A b-s meg eláll. Kénytelen leszek többet költeni rá vmi márkásabb boltban ahol kisebb is van. Erre van ötletetek hol keresgéljek?
2013. jún. 19. 13:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Én a Sárkány Center egyik üzletében szoktam vásárolni szilikon betéteset. De ott is csak csak egy üzletben van. Nagyon kedves az eladó, addig keresgél a fazonok között, míg végre találunk olyat, ami jó is.
2013. jún. 19. 13:19
 18/19 A kérdező kommentje:

Békés megye, kistelepülés.

Szegedre meg Békéscsabára szoktunk időnként járni, Pestre nem :-(

2013. jún. 19. 13:44
 19/19 zabmester ***** válasza:

Nem tudom, milyenek az anyagi lehetőségeitek, de szerintem megéri befektetni egy jobb fürdőruciba, még ha kicsit drágább is, de utána évekig nincs rá gond.

Bár a drágább sem mindig jobb, én egyszer nagyon megjártam egy Triump fürdőrucival, háromszor cseréltettem ki, mert mindig ugyanott elkezdett felfesleni a varrása, mint kiderült, ez típushiba. De ha baj van vele, simán visszaviheted :) Ha viszont kifogsz egy tényleg jót, akkor az tényleg évekig hordható lesz.

2013. jún. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!