Mik ezek a nyakláncok a babákon?
Borostyán nyaklánc, fogzásra adják, mert segít. ÉN nem hiszek benne ráadásul veszélyesnek tartom.
10 hónapos kisfiú anyukája
fogzásra, borostyánkő asszem
csillapítja a fogzás tüneteit. Gyerekeimnek is volt hát náluk nagyon nem használt.
Pff! És még a 21. századi ember a felvilágosult és babonamentes! :D
Bocs az offért
Szerintem meg csak divatból hordják. Én is vettem az első gyereknél, bár nyugodt jó alvó volt a lánccal is és anélkül is, nem hiszem hogy bármit számít, de aranyos volt.
A kicsiknél nem használtam, sokkal vadócabb természetűek, és veszélyesnek tartottam. A nagynál nem gondoltam ezt, ő tényleg maga volt a nyugalom. :D
borostyánkő nyaklánc.
Németországban a TB is támogatja (bizonyos biztosítások esetén) és az ottani magyarázat szerint a borostyán gyantás illóolaja van jótékony hatással a gyulladásra- ez a megállapítás természetgyógyászati adatokon és megfigyeléseken alapul.
Nem hinném azért, hogy babona, nekünk is volt, nem volt gond a fogzással és a legtöbb ismerősömnek sem, akik hordták. Szerintem nem balesetveszélyes. nem jobba, mint a lakás, egy ajtó, egy asztal lába stb. :)
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!