Meddig viselte a babátok a svéd pelenkát?
- a lányomnak ilyen volt.
24 órában rajta van, csak így használ.
Sajnos a volt háziorvos gondatlansága miatt csak 5,5 hónaposan jutottunk el ortopédiára, nekünk 6 hetet mondtak, de én tovább fogom adni rá biztos ami biztos alapon.
Ezt én úgy ismerem, hogy terpeszbetétes pelenka, nálunk az első ortopédorvosi vizsgálat után kellett hordani 1,5 hónapig folyamatosan (éjjel-nappal).
Mivel a kisfiam nagy babának született (59 cm) és 42 hétre, így a végén már nem nagyon fért el, emiatt a kórházi gyerekorvos javasolta, hogy amilyen hamar csak lehet, menjünk vele ortopédiára. Kb. 2 hetes lehetett és onnan 6 hét, tehát a 2. hónapos kora végéig volt rajta.
Tudom, hogy nehéz ilyen melegben elviselni, de muszáj, mert ha leszedegeted róla, akkor nem ér semmit.
Inkább legyen egy kicsit kellemetlen, meleg pár hétig, mint utána évek múlva valami ízületi vagy mozgásprobléma évekig!
Ha nagyon meleg van, esetleg gyakrabban öltöztesd át, vékonyabb ruhácskákba, lehet nap közben is kicsit nedves törlőkendővel vagy vizes pelenkával áttörölni a kis testét, esetleg nap közben is fürdeni langyos vízben.
inkább a környezetet igyekezz elviselhető hőmérsékletűvé tenni (szellőztetés, árnyékolás, nedves törölköző a légmozgás útjába, ventillátor vagy klíma, ha azok nem közvetlen közelben, hanem pl. egy másik helységben hűtenek és nyitott ajtón keresztül lesz jobb stb.)
A pici érdeke, hogy rajta legyen a terpeszbetét!
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!