Nektek hogy tetszik ez a név?
Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszik az Avary(Évöri,Éböri)név nekem nem kifejezetten kedvencem de csak azért mert olyan furcsa.De a kislányom néz egy mesét a disney-n és abba szerepel egy Avary nevű lány és ezt a nevet elmondta az apjának akit megbabonázott vele, most a férjem azt akarja hogy a születendő lányunkat is így hívjuk,nektek mi a véleményetek erről a névről?2013. jún. 17. 23:27
11/17 anonim válasza:
Tehát magyarok vagytok, és itt is éltek? Akkor tök egyszerű! Nem adhatjátok ezt a nevet, tudtommal nem anyakönyvezhető. Nekem ráment a fél terhességem arra, hogy stresszeltem a név miatt, amit a párom akart. A végén már undorodtam tőle, rosszul voltam, ha csak meghallottam. Egy semleges nevet kapott végül, ami egyikünknek sem tetszett igazán, de amióta megszületett, teljesen természetes. Megmondtam a páromnak, hogy találjon ki más nevet, mert különben az lesz, amit én akarok, úgyis tőlem kérdezik meg a szülőszobán. :)
12/17 anonim válasza:
Ez a név se így se úgy nem anyakönyvezhető Magyarországon,így kénytelen lesz a párod letenni róla! Meg lehet kérvényezni,de nincs rá garancia hogy megadják.
13/17 anonim válasza:
huh..itt a megoldás, sajnálattal közöld, nem lehet.. Legyen egy szép magyar neve (Ajna Ajnácska) - és mondd a párodnak, becézésre használhatja -
anyönyvezhető nevek:
16/17 anonim válasza:
Magyarországon magyar gyereknek neeeeeeeeeeeee:)
Szabó Avary pl? :D Még jó,hogy nem anyakönyvezhető!
17/17 anonim válasza:
Jesszus. Nem lehet az Avary nevet adni a kislánynak, mivel kérvényezni kell, és az MTA magyarosítani fogja a nevet, tehát Évöri-ként fogják engedélyezni. Így meg már ritka ronda. Sajnálom, ez az igazság. Ha esetleg külföldi lenne a férjed, akkor lehetne kérvényezni Avary-ként is, de így is nagy herce-hurca lenne vele. Magyar vezetéknévhez meg valami förtelem. Avary szép név egyébként, semmi baj nincs vele, de Magyarországon, magyarosítva, magyar vezetéknévvel nagyon gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!