Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Sion névről?

Mi a véleményetek a Sion névről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 23:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Első gondolatom az lenne, hogy a viselője vajon zsidó-e. Egyébként nem rossz név hangzásra (bár ne becézzétek Siónak :o) ), de ha nem vagytok zsidók, talán nem szerencsés "félrevezetni a hallgatóságot" és teher is lehet a gyereknek. Ez esetben egy már jobban honosodott héber eredetű nevet választanék ( [link] ).
2013. jún. 20. 06:28
 22/26 zabmester ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép héber név, bár igaz, Magyarországon nem túl megszokott. De abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy aki ilyen nevet visel, az általában zsidó, ha pedig ti nem vagytok zsidók, akkor tényleg kicsit furcsán hathat.
2013. jún. 20. 09:42
 23/26 A kérdező kommentje:
Mi zsidók vagyunk.
2013. jún. 20. 15:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, mint ahogy a többi héber eredetű név sem, mivel magyar vagyok. Ha te zsidó vagy, hát add a gyerekednek, feltételezem tetszik is.
2013. jún. 27. 12:58
 25/26 zabmester ***** válasza:

Ja, hát akkor így logikus :) Persze én azok közé tartozom, akiknek alapból tetszett is ez a név :)

Lényeg, hogy nektek tetszik, bár igaz ami igaz, nem túl elterjedt név. Nem mintha az baj lenne, én eleve jobban szeretem a ritkább neveket.

2013. jún. 27. 16:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Ismerek egy japán csajt akit így hívnak. Nekem tetszik, de nem tudom fiúnak elképzelni.
2013. jún. 27. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!