Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bölcsődei árakról mi a vélemén...

Bölcsődei árakról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy helyileg mindenhol más és más,de most hallottam,hogy ahová jövőre mi mennénk,havi 30 ezer,és nem magán böli,úgyhogy nagyon sokallom.Ez az egy ahová mehetünk,a lakcím miatt.

Ti mit hallottatok,ill,akinek jár,havonta mennyit fizet az ellátásért?

2009. okt. 11. 16:17
 1/8 A kérdező kommentje:
mármint a babája jár bölibe
2009. okt. 11. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:

8 éve, mikor az első fiam járt bölcsibe, biztos, hogy nem kellett fizetni, csak a napi kajáját.

Volt sógornőm viszi magánbölcsibe a gyerekét, havi 25 ezerért heti 3 nap.

Szerintem ami nem magán ott nem kérhetnek pénzt!!!!!!!

2009. okt. 11. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
A fiam ugyan ingyenesen van, de nálunk csak az ebédet kell fizetni, és havi 500 a csoportpénz, amit én is fizetek (ez szerintem semmi összeg, és van cserébe sószoba). Ez a 30 ezer nagyon sok. Nekünk a havi lakbérünk ennyi. Olyan, mintha mégegy lakást kéne bérelnem. Szóval én ezt nagyon sokallom.
2009. okt. 11. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Én még csak figyelem a helyeket és az árakat. De már most kemény fejtörést okoz, hogy hogyan és milyen átcsoportosítással fizessük a kisfiunknak az óvodát...

Persze nem kell magánoviba járni, ha nincs rá pénz. De szeretnénk, ha úszna és valami nyelvet is elkezdene játékosan tanulni. Ha elhordom még külön ilyen helyekre az állami ovi mellett, kb. ugyanott vagyok plusz a benzin és az idő. És vele is kevesebb időt tudunk tölteni.

2009. okt. 12. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
mit mondtak? mire kell nekik 30 ezer? mit csinálnak vele? mire költik?
2009. okt. 12. 11:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Köszönöm a válaszokatmközben kiderült ez csak azokra érvényes,akik nem alapellátást kapnak(vagyis pl nem dolgozik a szülő)De nem értem,így meg hogy vehetik fel a gyereket ,mert mástól,aki meg dolgozna elveszik a helyet,nem?

Na mindegy úgy látszik a pénz jól jön nekik.

A mi áraink napi 400 ft-ba benne lesznek,így azért mindjárt más.

2009. okt. 12. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:

És mire a napi 400 ft? Ez csak a kaja?

Tisztasági csomagot kell külön vinni?

2009. okt. 12. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen,ez csak a kaja.A tisztasági csomag,zsák varratás,ágynemű varratás,ceruza,papír külön van,na meg amit kitalálnak még.
2009. okt. 13. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!