Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlatánok valami "gyerekbará...

Ajánlatánok valami "gyerekbarát" csótány író szert?

Figyelt kérdés
Pár hónapja költöztünk újházba és észre vettük hogy vannak csótányok, de párom szerint a por és spray nem jó megoldás mert hogy az rámehet a gyermek (13 hónapos) játékaira ruhájára stb. és mérgezést kaphat ..:( de akkor sem szeretnénk együtt élni a bogarakkal! Légyszi aki tud adjon tanácsot! Köszi!
2013. jún. 16. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Játékok elpakol, spray elővesz, használ. Vagy írtjátok, vagy még jobban elszaporodik. Nem lehet kesztyűs kézzel bánni velük, nagyon szívósak. Én inkább fújkodnék, mert a hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy mindenhova mászkálnak ezek a dögök.

A másik megoldás a hivatásos csótányírtók, ők valami géllel dolgoznak.

2013. jún. 16. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
biokill
2013. jún. 16. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk hangya van sok. :( Én szoktam fújni rendes hangya írtóval,de nem kimondottan a hangyát,hanem csak ha látom,hogy honnan bújik elő,oda fújok egy picit...
2013. jún. 16. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kihívnék hivatásos csótányírtót és kérnék permetezést. 2 órán át szellőztessél utána. Se emberre se melegvérű állatra nem káros. Mind ki fog pusztulni, sőt pár hétig a berepülő rovarok is kinyiffanak :) Utána kérj 2-3 havonta gélezést. Nekünk 900ft/2 havonta és egy darab csótány nincs pedig panelba lakunk.
2013. jún. 16. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is a 4. válaszoló által írtakat ajánlanám, és azzal egészíteném ki, hogy mindenképpen keressétek meg, hol jönnek be, mert hiába írtod, vissza fognak jönni.

Nálunk a konyhai strang illesztésénél jöttek be, a férjem kiszilózta és azóta egy darab nincs!! Szellőző lyukakra is tegyetek hálót, a wc háta mögött (ott szoktak menni a közös vízcsövek) azt is hermetikusan zárjátok le!

Sok sikert!

2013. jún. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!