Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebbe a helyzetbe ti mit tennétek?

Ebbe a helyzetbe ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, a férjemmel annyira más irányba haladunk, neki meg van a saját élete és néha ezért indúlatot érzzek.

én itthon vagyok a fiunkkal, nekem se keresetem se pénzem de ezt közösen választotuk a munkája miatt és a gyerek miatt.Azt mondta nekünk igy jobb.Valahol igaz is, mert sok a dolgom amit nem tudnék meg oldani munka után.

Nincsenek barátaim, a családom távol van és most kezdem átlátni,hogy a múltunkban sem volt sok öröm, és jövőnkben sincs remény.Soha nem tudok vele beszélni, mert nem akar....abszolut nem komunkálunk mert neki nincs arra kedve.Nagyon önző, soha nem veszi figyelembe amt mondok, nekem igazam soha nincs.Mindig ugy kell mindent csinálni ahogy ő akarja.

Más szóval nullának, semminek érzzem magam és néha inkább meghalnék.

2 heti 1szer van sex, igaz ezek után már ahhoz sincs kedvem.Minden nap balhézunk, mindenért engem hibáztat.

A tegnap még azt irta sms-be szeret minket és le a kalapal ahogy a fiunkot nevelem.Lehet már rám unt, és csak forgatom ,hogy valahogy meg tudjam emészteni aztán egyszer elengedem.

2013. jún. 12. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Meg kellene beszélni a férjeddel, hogy kezeljétek közösen a pénzt, vagy amit te keresel azt kezeld te. Ha nem lehet vele megbeszélni, akkor ott vannak nagy gondok. Szerintem ez tetszik neki, hogy ő van nyeregben, és neked semmi beleszólásod semmibe.

Szeretitek még egymást? Vagy vele akarsz maradni?

2013. jún. 12. 16:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Hááát néha már nem tudom mit érzzek...főleg amikor igy viselkedik ,hogy nem áll velem szóba velem.De már el döntöttem, én is hasonlóan fogok viselkedni...nem fog érdekelni semmi, csak a gyerek...szó szünet, ha kérdezz válaszólok ennyi.Ha ez sem akkor, szedem magam és a gyereket azt tünés.
2013. jún. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!