Másnak is elege van a párjából?
TALÁN ÉJJEL NEM ALSZIK JÓL?
Többet dolgozik, minta a baba előtt?
Sok apukát nagyon nyomaszt eleinte a családfenntartás felelőssége.
Az én férjem is ilyen volt.
Mi elváltunk később :(
A "fáradt vagyok" csak duma :P
Persze sokat dolgozik, én meg is értem. Node 2-3 hetente 1 este se jut nekem, az már kicsit felháborít. :-(
Ha nem lenne a kislányom már lehet, hogy külön lennénk, de miatta türtőztetem magam.
Hm, ismerős.....én épp tegnap tetőztem. Sokadszori próbálkozásom is dugába dőlt, ekkor besokaltam és közöltem h jegyezzen előre hétvégére, mert szexelni akarok. Erre még volt képe megkérdezni h kivel?????? Hát én beszóltam h egyenlőre még veled, aztán ha te akkor sem vagy hajlandó akkor mással. Mindjárt gúvvadt is a szeme :)
Nálunk is volt majd megváltozom szindróma.....na most itt tartunk :( én már minden este szexxel álmodom és ez tök szar, h nincs semmi :((
Ismerös.Nálunk kb a 10 hónapig így volt.Majd visszara´zódtunk.Ö az anyát látta nem a nöt.....
Most ismét babát várunk,s szinte megint "fe´l "hozám nyúlni.
I`gy tegnap mondtam neki,hogy" ez már mindíg így marad????Már 2 hónapja semmi".....--Erre elment a fürdöbe,visszajött,és hozzám bújt :)
Mondtam is neki,"ehhez mondani kellett?? :)"Csak nevettünk rajta.
Próbálj vele beszélni,hogy mi zavarhatja.
Sosem lehet tudnbi.Nem kell egyböl a legrosszabbra gondolni.Persze én is szoktam,pedig a fe´rjem nem a fajta.Szerencse.
Már nekem is 3 éjjel óta erotikus álmaim voltak ......
Akkor nem csak egyedül vagyok ezzel. :-( Bár ez nem vígasztal. Én nem gondolok a legrosszabbra, nem vagyok féltékeny típus, csak egy kis sexet szeretnék, de már kezdeményezni is utálok, mert mindig jön a "fáradt vagyok" duma. ÉS még a nők az elutasítóak... Hát én nem lennék, és soha nem is voltam az. Ja és az álmok ugyanaz, már hetek óta.
Ja és az bánt a legjobban 27évesen már ez van, mi lesz később???? :-(
18:14-es vagyok.
Én meg 28 éves :( párom is.
Szia!
A lányom 11 hónapos. Most nincs gondunk a szexel. Mikor terhes lettem az első három hónapban folyamatosan hányingerem volt. A párom minden este szexelni akart, nekem meg a gondolatától is felfordult a gyomrom. Szegény teljesen kiakadt, hogy már nem szeretem, nem kívánom stb. Utána kigyógyultam a hányingerből, és jött egy viszonylag nyugis időszak. Olyan jó kis óvatos szerelmeskedések voltak. A terhesség utolsó három hónapjában viszont nem akart szexelni a párom, mert zavarta, hogy többen vagyunk:). Ekkor viszont én voltam bezsongva, minden este rá tudtam volna ugrani a bálna hasammal, de sajna el kellett fogadnom hogy ő nem akarja. A szülés utáni első 3-4 hónap döcögősen telt. Hol én nem kívántam a fáradságtól, de volt egy szakasz mikor ő is gyakran hivatkozott fáradtságra. Ekkor én is féltem, hogy nem tetszem már neki. A szeretetéről viszont mindíg biztosított. Ha nem volt szex, és rémesen fáradt volt, akkor is átölelt az ágyban elalvás előtt, gyakran megpuszilt, és mondta is hogy szeret.Ezekhez ugye nem kell túl sok energia:)
Most minden rendben van, pár hónapja teljes az összhang! Én még nem fogytam vissza, de ez nem jelent gondot.
A "fáradt vagyok" szerintem is csak duma. Nekem sem mondta meg a párom, hogy miért nem kívánt az első pár hónapban, de éreztem hogy nem a fáradtság az igazi ok. Arra gondoltam, hogy talán a szoptatásnak is szerepe lehet ebben, mivel akkortájt kezdtek renbejönni a dolgok mikor elapadt a tejci. Az is benne van gondolom, hogy nagyon anyucis voltam. Próbálj beszélni vele erről, hátha kiböki mi a gond. A másik, hogy próbálj meg újra nőcis lenni. Nem tudom milyen típus vagy, ne érts félre, nem kritizálni akarok látatlanba! Otthon is legyél csini és ápolt. Nem azt mondom hogy gálaruhában házimunkázzál, de a macinaci felejtős! Mivel most a babázás a főállásunk, igenis otthonra is lehet feltenni egy kis sminket, a boltbamenéshez is ki lehet öltözni! Legyél illatos és ápolt mindíg, és ne szekáld, hanem csábitsd el! Este mikor "fáradtan" ágyba bújik, bújj mellé, simogasd kényeztesdd! Ne mondd neki hogy szexeljünk, hanem csináldd! Lássa rajtad mennyire rá vagy indulva, mennyire kívánod. Ha így is elutasít, akkor téyleg valami nagy gáz van!
Konkrét tapasztalatom nincs, mert még csak most fogok szülni. De szerintem lehet, hogy azért sem kíván annyira, mert tudja, hogy te nagyon akarod és, ha úgy van bármikor lehet sexelni.Vess be valamit. Fokozatosan( de tényleg fokozatosan) kezdj el dögössé válni és egy kicsit köömbössé is sexuálisan. Ahogy írod a súlyoddal nincs gond, úgyhogy egy kis generálozás, néhány neki tetsző mozdulat, tett, megszólalás, stb., persze a legnagyobb természetességgel, aztán észbe kap, hogy hűha, ez a mami még mindig az a nő, akiért bolondultam. Ha más gond nincs a kapcsolatotokban, akkor ez helyre fog billenteni titeket. a lényeg, hogy ne lássa, hogy miatta erőlködsz csak a változást. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Szerintem nincs ott gond, csak maminak néz és emiatt elég fáradt ahhoz, hogy együtt legyetek.
Tehát jó adag önbizalom és jöhet a lepedőgyűrés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!