Létezik, bár nekem is nehéz elhinnem, hogy vki tényleg nem veszi észre, hogy terhes.
Egyébként a képek alapján azt se nézném ki belőle, hogy futónő. Nem igazán olyan az alkata:D
Voltam anno szülészeten nyári gyakon, ott is volt ilyen. A nő bement a sürgősségire, hogy furcsa folyása van, aztán csak nézett, mikor mondták neki, hogy talán fáradjon fel a szülőszobára, mert elfolyt a magzatvize. Váltig állította, hogy nem lehet terhes, mert spirálja van.
Hát spirálja az volt, de mellette ott volt két gyerek is.
Csak olyan furcsa ez.Még nemrég voltam terhes,friss az élmény,de lehetetlennek tartom,hogy valaki nem veszi észre, jelen esetben 8 hónapon át,hogy várandós.
Még ha tényleg nem is hízott nagyon,nem volt rosszul se,és a vérzésére se figyelt,de nem érezte mikor mocorgott bent!?
Én nem tudom. Amondó vagyok... De hogyan nem érzékeli azt, hogy mocorog a baba??? Össze nem téveszthető semmivel sem!!!! Ha nem is nőtt a pocakja, azért mozognia csak kellett!
Sajnos, én ezeket csak álsztoriknak gondolom. Nem biztos hogy így van, de én elképzelhetetlennek találom.
24+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!