Mennyi idő után írják jóvá a Libero klubnál a beküldött vonalkódokat? És mit érdemes "vásárolni" a pontokon, ami a babátoknak tetszett? (a lányom 17 hós)
Figyelt kérdés
Már lassan 3 hete beküldtem a vonalkódokat, de a pontjaim még nem jelennek meg a honlapon.... Kezdjek aggódni???
Előre is köszi a választ!
2009. okt. 8. 14:14
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem nekem volt, hogy egy hónap múlva írták jóvá a pontokat. Most a fisher prices doboz amit érdemes kiváltani. A textil könyvecskére nekem rá se nézett. Persze ez baba függő. Meg attól is függ milyen idősek vagytok. Régen jó volt a gumiból készült építőkocka is de azt már levették a listáról. Kár.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is az a fisher price formaevő doboz nagyon klassz!
Még ne izgulj, nekem is egy hónap volt mire jóváírták a pontokat!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma végre jóváírták a pontokat! :-) Szerintem a könyveket rendelem, a formabedobó tényleg nagyon jó, de olyanunk már van :-))))
2009. okt. 13. 14:37
4/6 anonim válasza:
Két liberó vonalkódért elküldöm neked a könyvet az enyém rá se nézett.Ha érdekel a csere írj.Így nem megy kárba annyi pontod és másik ajándékot is választhatsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Az utolsó hozzászólónak:
Köszi, ez szuper lenne. Nem tudom olvasod-e még, ha igen, írd meg az e-mail címedet és megbeszéljük a csere lebonyolítását!
2009. okt. 19. 09:24
6/6 anonim válasza:
micimacko07@freemail.hu a e-mail címem ha akarod a cserét írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!