Van itt olyan anyuka, akinek bütyök lett a lábfején?
Figyelt kérdés
Nem tudom lehet-e attól,hogy mostanában állandóan talpon vagyok,éjjel is járkálok a lakásban a kislányommal,mert jön a foga és másképp nem nyugszik meg. És fáj a lábam,főleg ha állok rajta,mit tehetnék?2013. jún. 6. 13:15
1/2 anonim válasza:
Nekem csontkinövésem van a bal lábamon. Néha kijjebb ugrik, és akkor őrülten fáj. Szép cipőt nem nagyon tudok hordani miatta.
Az első terhességem során fél méretet nőtt a lábam, és a csontkinövés is rosszabbodott. Most, a másodiknál sem könnyebb. Valamennyire segít, ha pihentetem, de két kis rosszcsont mellett én sem tudok tétlenkedni.
Szerintem kérd ki pedikűrös véleményét, hogy egyáltalán miféle bütyköd van, mert nem mindegy!
2/2 A kérdező kommentje:
Minimális csontkinövés mindig is volt a bal lábamon,de most annyira megnőtt,olyan bütykös,nem tudom,hogy fogalmazzam meg,és fáj,ha sokat állok,akkor nagyon. :-(
Köszönöm a válaszodat,akkor megkérdezem,hátha tud segíteni.
2013. jún. 6. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!