Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek bütyök lett a lábfején?

Figyelt kérdés
Nem tudom lehet-e attól,hogy mostanában állandóan talpon vagyok,éjjel is járkálok a lakásban a kislányommal,mert jön a foga és másképp nem nyugszik meg. És fáj a lábam,főleg ha állok rajta,mit tehetnék?
2013. jún. 6. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem csontkinövésem van a bal lábamon. Néha kijjebb ugrik, és akkor őrülten fáj. Szép cipőt nem nagyon tudok hordani miatta.

Az első terhességem során fél méretet nőtt a lábam, és a csontkinövés is rosszabbodott. Most, a másodiknál sem könnyebb. Valamennyire segít, ha pihentetem, de két kis rosszcsont mellett én sem tudok tétlenkedni.

Szerintem kérd ki pedikűrös véleményét, hogy egyáltalán miféle bütyköd van, mert nem mindegy!

2013. jún. 6. 14:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Minimális csontkinövés mindig is volt a bal lábamon,de most annyira megnőtt,olyan bütykös,nem tudom,hogy fogalmazzam meg,és fáj,ha sokat állok,akkor nagyon. :-(

Köszönöm a válaszodat,akkor megkérdezem,hátha tud segíteni.

2013. jún. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!