Valaki tudott mostanában GABI öblítőt venni? Egyszerűen nem találok sehol, pedig annyira szeretem az illatát.
Figyelt kérdés
DM-ben, Tescoban nem találtam, Auchanban sem, tanácstalan vagyok. Vagy van esetleg olyan öblítő, nem horror áron, aminek ilyen jó babás az illata?!2013. jún. 4. 23:25
1/5 anonim válasza:
Kb. fél éve láttam az Auchanban, most mást használok, nem kerestem. Majd nézem, én is szerettem.
2/5 anonim válasza:
Lenort használok, abból sok enyhe kellemes illat van, nekem a sárga a kedvencem. A Coccolinonak is finomak, de arra én allergiás vagyok.
4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
én sem láttam már egy ideje GABI-t (kb. fél éve adtam fel a keresést). Átszoktunk viszont a babás holmiknál a FROSH öblítőre (békás, öko), ami még jobb is. A fehér- talán mandulás- illat ebből nagyon hasonló a GABIhoz és engem azóta az a tudat is megnyugtat, hogy öko is.
kapható az általad felsorolt helyeken (én a DM-ben, Müllerben stb. szoktam, venni, ahol épp akciós)
Szép napot:
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Főleg Neked kedves 4. válaszoló! Én is szeretem a Frosch termékeket, felmosáshoz a levendulás tisztítószerét használom, úgyhogy akkor szerintem kipróbálom az öblítőjét is. Köszi a tippet!
Mindenkinek további szép napot!
2013. jún. 5. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!