Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek közül a gyógyszertári...

Ezek közül a gyógyszertári termékek közül mire van igazán szükség? Ki mit váltott ki?

Figyelt kérdés

-fürdető

-popsikrém

-babaolaj

-hintőpor????

A mi családunkban nincsenek érzékeny bőrű egyének,a babák sem azok!Ezért arra gondoltam,hogy csak a popsikrémet és a hintőport váltanám majd ki!A többi pedig Johnson\'s termékek lennének!A fürdető,a sampon és a babaolaj!Vagy van még olyan ami nagyon fontos és magisztrális készítmény?

2009. okt. 7. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha 1000%, akkor miért a kérdés egyáltalán???
2009. okt. 7. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Babaolajat nem használtunk soha, és hintőport is csak a spéci köldökcsonkra valót. A fürdetőt és popsikrémet viszont nagyon szeretem. Én úgy használom, hogy nappal gyógyszertárival kenem a popsiját, estére Sudocreammel. A fürdővízbe pedig teszek gyógyszertárit és Gabit is.
2009. okt. 7. 22:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért a kérdés,mert rengeteg fölösleges cuccot erőltetnek rá a mamákra!Ezt azért vedd meg mert akkor boldog lesz a baba,ezt azért mert jó anyuka leszel,ezt azért mert nem károsít,ezt azért mert ez a legjobb!Mint a babavíz ami egyébként simán felforralt csapvíz egy szép kis flakonban!Érdekel,hogy szükségesek ezek egyáltalán vagy nélkülözhető!
2009. okt. 8. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
én ki fogok mindent váltani amit felírnak, mert olcsóbb mint a Johnson's termékek.
2009. okt. 8. 09:41
 15/15 anonim ***** válasza:

A fürdetőt és a hintőport kiváltottam.Alkoholt nem írtad,az is kell a köldökcsonkra.Gyógyszertári popókenőcs helyett Sudocream-et ajánlották a gyógyszertárban.Dm-ben 1000 Ft a 60g-os nekünk majdnem fél évig elég volt,mert nem kell belőle sok,jól kenhető és csak kaki után és éjszakára kentük a popóját.

Sosem olajoztam a babám.A Johnson tényleg allergizálhat,viszont a Gabinak van újszülüttkortól használható babafürdető,mi abból tettünk a vízbe pár cseppet a fürdetőkrém mellé.

2009. okt. 8. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!