Ezek közül a gyógyszertári termékek közül mire van igazán szükség? Ki mit váltott ki?
-fürdető
-popsikrém
-babaolaj
-hintőpor????
A mi családunkban nincsenek érzékeny bőrű egyének,a babák sem azok!Ezért arra gondoltam,hogy csak a popsikrémet és a hintőport váltanám majd ki!A többi pedig Johnson\'s termékek lennének!A fürdető,a sampon és a babaolaj!Vagy van még olyan ami nagyon fontos és magisztrális készítmény?
A fürdetőt és a hintőport kiváltottam.Alkoholt nem írtad,az is kell a köldökcsonkra.Gyógyszertári popókenőcs helyett Sudocream-et ajánlották a gyógyszertárban.Dm-ben 1000 Ft a 60g-os nekünk majdnem fél évig elég volt,mert nem kell belőle sok,jól kenhető és csak kaki után és éjszakára kentük a popóját.
Sosem olajoztam a babám.A Johnson tényleg allergizálhat,viszont a Gabinak van újszülüttkortól használható babafürdető,mi abból tettünk a vízbe pár cseppet a fürdetőkrém mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!